x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1, din nou lider de audienta

Antena 1, din nou lider de audienta

20 Iul 2004   •   00:00

Telespectatorii au preferat, in acest week-end, sa urmareasca Antena 1. Atat emisiunile de stiri, cat si cele de divertisment s-au situat pe locul intai in topul audientelor.

CRISTIANA STAMATESCU

Si sambata, si duminica, emisiunile de divertisment ale Antenei 1 au reusit sa capteze atentia celui mai mare numar de telespectatori.

Melodiile divertisilor transmise de-a lungul a doi ani de emisiuni si grupate sub titlul "Divertis Summer Top" au inregistrat, sambata, pe intervalul orar 20:00-22:00, 6,5% rating si 22,4% share, conform TNS - AGB International.

Pro TV si TVR 1, care au avut in grila de programe filme artistice, "Bobocul", respectiv "Balul de sambata seara", au "inscris" la audiente 4,6% rating si 16% share, respectiv 2,6% rating si 9,1% share.

DUMINICA SEARA. "Folclorul contraataca", emisiunea prezentata de Andreea Banica si Ionut Dolanescu, a fost lider categoric de audienta, 7,8% rating si 23,8% share fiind cifrele castigatoare. Emisiunea difuzata de Pro TV in acelasi interval orar, "Teo, Andi si vedete de serviciu", a inregistrat 4,2% rating si 12,9% share, iar TVR 1, cu filmul "Indestructibilul", a obtinut doar 3,7% rating si 11,3% share.

OBSERVATOR. Sambata, Antena 1 a fost in topul audientei stirilor, la fel si duminica, datele de audienta din aceasta zi, pe intervalul 19:00-19:30, fiind 9% rating si 32,7% share, Pro TV inregistrand 6,7 rating, iar TVR 1 - 2,8% rating. Subiectul care a deschis jurnalul a fost transmis in exclusivitate de postul Antena 1, reporterul Marius Saizu reusind sa filmeze un politist de la circa 12 Politie care a pretins mita, iar, apoi, spunandu-i-se ca a fost fimat cu camera ascunsa, a incercat sa dea foc bancnotelor.

Filmul evenimentelor s-a desfasurat astfel: o femeie a lovit, cand conducea, o masina in parcare. De buna credinta, ea si-a scris numele si numarul de telefon si a lasat biletul in parbrizul autovehiculului pe care-l avariase. Proprietara masinii "sifonate" a sunat-o abia peste trei zile, au fost impreuna la Politie si, dupa o discutie cu Liviu Mihalcea, i-a transmis femeii care cauzase accidentul ca totul va fi sters cu buretele daca ii va da politistului 250 de euro, iar ei, pentru a nu depune plangere, 1.500 de euro. Autoarea accidentului a inceput sa faca rost de bani, insa inainte de a se duce la Politie, a solicitat sprijinul reporterilor Antenei 1, care au organizat flagrantul dupa care l-a instiintat pe politist ca a fost filmat. "Am iesit din birou si l-am pandit pe geam. Am vazut ca a scos un plic dintr-un sertar si a luat o bricheta, moment in care mi-am dat seama ca incearca sa distruga probele si am dat buzna pe usa. Din cos, am scos plicul cu bani, din care mai ramasesera cateva bucati de bancnote", spune Saizu.
×
Subiecte în articol: arte rating share