x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1, televiziunea care conteaza!

Antena 1, televiziunea care conteaza!

21 Noi 2004   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA
Antena 1, televiziunea a carei principala calitate este profesionalismul, conform studiilor de specialitate efectuate, a oferit vineri seara telespectatorilor sai o emisiune electorala de exceptie.

"Seara presedintilor": emisiune de exceptie, audiente pe masura

ELECTORALE. Intalnirea dintre Traian Basescu, Marko Bela, Adrian Nastase si Corneliu Vadim Tudor a fost moderata de Gabriela Vranceanu-Firea
CIFRE. Show-ul moderat de Gabriela Vranceanu-Firea a fost cel mai urmarit program al serii, audientele inregistrate de "Seara presedintilor" fiind spectaculoase. In platoul emisiunii au fost prezenti (in ordine alfabetica): Traian Basescu, Marko Bela, Adrian Nastase si Corneliu Vadim Tudor. Dialogul interesant, rubricile-supriza, dar si interventiile prompte ale moderatoarei au captat atentia telespectatorilor, astfel ca, in intervalul 20:15-22:15, pe intreaga populatie urbana "Seara presedintilor" a inregistrat un rating mediu de 11,9% si a avut o cota de piata de 25,6%, cifre net superioare celor inregistrate de Pro TV: 8,2% rating si 17,7% market share. Minutul de aur al emisiunii a fost la ora 21:48, cand Antena 1 a avut un rating de 16,6% si o cota de piata de 36,6%. Important de mentionat este ca audienta a avut o evolutie ascendenta, in primul sfert de ora rating-ul fiind de 9,6%, iar in ultimul sfert de 13,3%, conform datelor TNS - AGB International.

CREDIBILITATE. Cum credibilitatea este o alta calitate a Antenei 1, relevata de studii, vineri seara s-a demonstrat inca o data ca telespectatorii aleg aceasta televiziune atunci cand doresc sa fie informati despre evenimentele de actualitate care le pot schimba viata.

×
Subiecte în articol: arte