x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena1, lider la profesionalism

Antena1, lider la profesionalism

27 Feb 2005   •   00:00

Profesionalismul este principala calitate a Antenei 1, releva un studiu calitativ de cercetare despre piata tv din Romania tip Omnibus, realizat de catre CSOP in luna februarie a anului curent. Astfel, Antena 1 isi pastreaza primul loc la aceasta valoare la care a iesit lider si in iulie 2004.

CRISTIANA STAMATESCU

VOTURI. Observatorul ofera cele mai credibile stiri, spun telespectatorii
Telespectatorii au asociat postului alte atribute care plaseaza Antena 1 pe primul loc in comparatie cu alte televiziuni: spectacol (cu 34,80% din voturi, la egalitate cu Pro TV), simpatie (31,62%), pasiune (29,75%) si sinceritate (27,93%). Antena 1 are cele mai bune programe de divertisment, spun 38,84% dintre intervievati, are cele mai bune talk-show-uri (38,89%) si se situeaza de asemenea pe primul loc la capitolul "cele mai multe noutati / programe noi intr-un an", cu 29,67% din voturi.

STIRI IMPORTANTE LA OBSERVATOR. Antena 1 si-a pastrat suprematia, in comparatie cu precedentul studiu CSOP, la mai multe categorii. Astfel, 34,7% dintre cei inclusi in esantion cred ca Observatorul are cele mai credibile stiri, iar 31,4% spun ca sunt prezentate stiri complete, care acopera cele mai importante evenimente ale zilei (31,4%). Totodata, Observatorul a preluat suprematia la categoria "Prezinta stiri cu adevarat importante pentru mine si apropiatii mei", unde, in iulie 2004, conducea Pro TV. Conform aceluiasi sondaj, la Observatorul Antenei 1 se pot urmari mai mult stiri politice, economice, sociale (24,4%), care sunt cu adevarat importante pentru cei care le urmaresc.

×
Subiecte în articol: arte