x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Apel umanitar - Are 28 de ani…

Apel umanitar - Are 28 de ani…

02 Aug 2004   •   00:00
Apel umanitar - Are 28 de ani…

Adriana Istodor este ziarist la Evenimentul zilei. Lucreaza in presa de 8 ani, fiind unul dintre cei mai buni reporteri din presa scrisa. In luna iunie a fost diagnosticata cu leucemie granulocitara cronica. In luna august se va casatori. E un om ambitios si puternic. Iubeste muzica rock si ii place sa iasa cu prietenii.

Acum urmeaza un tratament care ii mentine starea sanatatii sub control. Este atent supravegheata de doctorul Madalina Vasilica, medic primar la Clinica de Hematologie Fundeni. Dr. Vasilica afirma ca in perspectiva, lucrurile se vor complica, deoarece boala evolueaza rapid, iar medicamentele nu sunt o solutie pe termen lung.

Medicii i-au recomandat o operatie de transplant de maduva, care, din pacate, nu poate fi realizata in Romania. Adriana TREBUIE sa ajunga la clinica St. Luis din Franta. Costul operatiei, spitalizarea, transportul si insotitorul Adrianei se ridica la 200.000 de dolari. Suma poate parea imensa. In realitate este infima, caci costul pastrarii vietii Adrianei este imposibil de pretuit. "N-as putea strange acesti bani nici daca as munci timp de 10 vieti incontinuu. Iar daca nu ii strang, peste putin timp voi muri", spune Adriana.

In acest moment, conturile deschise pentru Adriana sunt GOALE. Adriana insa este convinsa ca NIMENI nu va ramane indiferent in fata suferintei ei.

SALVATI-O PE ADRIANA! Cei care doresc sa contribuie la strangerea acestor bani si care vor sa ii redea Adrianei speranta pot face donatii la:
  • cont in lei - 459000665001,
  • cont valuta (Euro) - 2511.2 - 4828.2, (USD) 2511.2-4828.3 - BCR, sucursala Lujerului, cod swift: RNCB ROBU.
  • Va multumim, Echipa campaniei "SALVATI-O PE ADRIANA!"

    ×
    Subiecte în articol: arte