x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Au mai rămas 8 zile de Art Safari - ediția 11!

Au mai rămas 8 zile de Art Safari - ediția 11!

de Magdalena Popa Buluc    |    05 Mai 2023   •   13:15
Au mai rămas 8 zile de Art Safari - ediția 11!

Tic-tac, tic-tac, a mai rămas puțin timp până ne luăm la revedere de la expozițiile și experiențele Art Safari din această ediție. Dacă ai tot amânat să ne vizitezi, acum e momentul să iei agenda și pixul și să-ți notezi 4 dintre cele mai faine lucruri pe care le poți vedea la muzeul expozițiilor temporare, până pe 14 mai. Da, e penultimul weekend de Art Safari 11!

Infinity Room – Cod roșu de selfie-uri în cel mai instagramabil loc din București!

Între două expoziții, o pauză foto-video este tot ce ai nevoie ca să îți dai un refresh și să te bucuri în continuare de și mai multă artă. Nu uita să-ți faci spațiu în memoria telefonului, nu știi niciodată câte cadre va trebui să tragi pentru poza sau videoclipul perfect!

Cea mai mare expoziție de pictură spaniolă din țară – Ayayay, vamos a la fiesta!

Marii maeștri ai picturii spaniole s-au strâns la Palat! Portrete de femei, outfit-uri din secolul al XIX-lea, peisaje impresionante, toreadori și fiesta, de toate te poți bucura în această expoziție. Nu rata operele pictorului spaniol Joaquin Sorolla y Bastida (1863 - 1923). Este unul dintre cei mai importanți maeștri spanioli, iar anul acesta Centenarul lui se sărbătorește în toată lumea. Curator expoziție: dr. Helena Alonso.

 Satul românesc, între peisaj idilic și SF, în operele lui Ion Theodorescu-Sion!

Descoperă satul românesc, dintr-o perspectivă originală, semnat de Ion Theodorescu-Sion. De altfel, niciuna dintre lucrările sale nu seamănă cu cealaltă. Este unul dintre cei mai importanți artiști din perioada interbelică și la Art safari poți vedea cea mai mare expoziție organizată până acum în țară în cinstea lui, curator: dr. Elena Olariu.

Night Tour – Cea mai cool experiență într-un muzeu

Noaptea la muzeu? Da, e posibil, și e chiar fun! Tururi ghidate, artă explicată de ghizi carismatici și cin-cin cu prosecco. Doar vineri și sâmbătă, de la 22:00 la 01:00. Doar weekend-ul acesta și weekend-ul viitor mai poți avea escapade nocturne la Art Safari!

Iar lista poate continua. Dar te lăsăm pe tine să descoperi expozițiile momentului și să trăiești cele mai cool experiențe în Palatul Dacia-România, în inima Bucureștiului. Ce-ar fi să le trimiți un mesaj ultimilor 3 prieteni cu care ai vorbit și să le zici: „În weekend avem planuri, mergem la Art Safari!”.

Ia-ți ACUM bilet!

Art Safari, ediția a 11-a

până pe 14 mai 2023

joi - duminică 12:00-21:00

Night Tours (vineri – sâmbătă) 22:00-1:00

 

×
Subiecte în articol: Art Safari 2023 Art Safari