x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Buzunarul cu pâine, la Metropolis

Buzunarul cu pâine, la Metropolis

de Maria Sârbu    |    02 Apr 2008   •   00:00

Oana Pellea şi Mihai-Gruia Sandu sunt protagoniştii spectacolului “Buzunarul cu păine” de Matei Vişniec, care va avea premiera în 9 aprilie la Teatrul Metropolis.



Oana Pellea şi Mihai-Gruia Sandu sunt protagoniştii spectacolului “Buzunarul cu păine” de Matei Vişniec, care va avea premiera în 9 aprilie la Teatrul Metropolis. Este o producţie a Asociatiei ERUDIO, a cărei regie o semnează aceea    Oana Pellea. Cei doi actori pot fi văzuţi şi la Teatrul Mic (12 aprilie), în “Mă tot duc” – o montare realizată după Marc Doré şi W. Shakespeare, jucată de mai multe ori în ţară şi străinătate.

În “Buzunarul cu pâine”, interpreţi vor fi la fel de credibil, ca în “Mă tot duc”.

În viziunea Oanei Pellea, piesa reprezintă un “amestec între Caragiale şi Beckett (...), un text inteligent, care vorbeşte despre noi, aşa cum suntem: cinici şi superficiali, inteligenţi şi penibili, generoşi şi laşi, într-o lume îngheţată în vorbe”.

Asociaţia ERUDIO oferă programe educaţionale la graniţa dintre cultură şi mediul de afaceri lansând o serie de proiecte culturale, printre care Clubul de Teatru ERUDIO sau Clubul de Dramaturgie.
 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: arte