x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ca$$a Loco - Am prietena ?

Ca$$a Loco - Am prietena ?

de Cassa Loco    |    08 Dec 2006   •   00:00

Cand e primul moment in care ai prietena? Oficial vorbind? Exista un semnal? Se intampla ceva anume in plus sau in minus sau simti in stomac "dulcea lovitura a dragostei"?

Cand e primul moment in care ai prietena? Oficial vorbind? Exista un semnal? Se intampla ceva anume in plus sau in minus sau simti in stomac "dulcea lovitura a dragostei"?

Cred ca difera de la cuplu la cuplu, de la un personaj la altul. Nu e asta o mare constatare, e o chestiune logica, insa ma gandesc ca, asa cum sunt eu in dificultate, mai sunt si alte specimene ca mine, care sa treaca prin momente de nedumerire maxima.

Ne-am vazut de doua ori. De fapt, o data dupa prima intalnire. Stiti cum e prima data… Banalitati, in general. Discutam despre familii si pasiuni, despre muzica ce ne place sau daca sunt manelele muzica sau nu. Apoi, din cand in cand, ne privim atent "din greseala". Ea observa cearcanele mele "marca inregistrata", iar eu ma gandesc ca, potrivit gusturilor mele, i-ar sta mai bine cu 4 kg in minus. Apoi, fiecare in parte, dar de multe ori deodata, ne dorim mai mult. Asta, bineinteles, daca ne placem. As vrea sa o ating pe mana! As vrea sa ma tina de mana macar cateva secunde! Nici macar nu stiu cum sa ma apropii de ea. E masa asta aiurea si, daca imi trag scaunul mai aproape, o sa se uite toata lumea din restaurant.

Doar nu o sa fac eu primul pas. El e barbat. Sa ia initiativa! Iar daca o sa o faca, ma mai gandesc daca accept. Doar nu o sa ne sarutam aici, in vazul lumii! Astea sunt doar cateva dintre replicile ce se schimba telepatic.

Bun. S-a terminat prima intalnire. O conduci acasa sau va despartiti intr-un anumit loc. A fost OK, bine, nici prea-prea nici foarte-foarte. Ce urmeaza? O strangere de mana? Prea oficial, aiurea rau! Asta ar insemna ca a fost o seara ratata! Un sarut pe obraz? Hmm?! Deci ramanem doar amici?! Sau ma intind catre ea si incerc sa o sarut? Nu e prea devreme si pentru asta? Macar daca mi-ar da un semnal! Uoofh! Cum sa intelegi femeile fara un "Mic dictionar-indrumator"?! Totusi… Sa zicem ca ne-am sarutat. Asta ce inseamna? In ce stadiu am ajuns? Suntem deja impreuna? Asa de repede?!! Si, daca da, ce urmeaza? Ce mai pot face si ce nu? Mai pot flirta cu altele? Mai pot sa iau alte numere de telefon sau pur si simplu merg acasa si astept? E prea aiurea, e prea complicat. Pur si simplu nu merge asa. Desi suna absurd, parca uneori am avea nevoie de "Dictionarul" ala care te face sa intelegi femeile. Daca te apropii dintr-o data, intra in panica si crede ca ii invadezi spatiul si timpul. Plus ca se sperie ca ii interzici sa isi vada cea mai buna prietena doar pentru ca o consideri o influenta proasta. Daca nu suni urmatoarea zi, considera ca nu ai placut-o indeajuns sau ca faci pe durul, ca o tii putin pe jar.

Asadar, nicicum nu e bine. Nimic nou din punctul meu de vedere. Ma confrunt cu starea asta de ani de zile. Nu e bine nici cu caciula, nici fara caciula. Nici la cald, nici la frig. Nici daca o iei in brate, nici daca esti rece cu ea. Nici daca esti cu Ea, nici daca esti fara Ea. Si atunci? Atunci ce rost mai are intrebarea de la inceput? In cazul meu cel putin, de cele mai multe ori NU am stiut ca am avut sansa unei prime intalniri cu Cea Mai Potrivita Iubita.
×
Subiecte în articol: arte