x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ca$$a Loco - Pe ei, pe Europa...noastra!

Ca$$a Loco - Pe ei, pe Europa...noastra!

de Cassa Loco    |    05 Ian 2007   •   00:00

COMUNICATUL SaPTaMANII
Frumos Revelion am mai avut! De milioane! Si de data asta chiar nu e spus la figurat. A costat milioane de euro. Bani de la buget, de la Uniunea Europeana a Vietii, sponsori sau donatori de bani negri care, bineinteles, au preferat sa ramana anonimi. Romanii au avut, pe langa "vedetele" autohtone, cam de toate. De la legendarul Joe Cocker pana la un baiat de culoare care si-a spus Milli Vanilli.
COMUNICATUL SaPTaMANII
Frumos Revelion am mai avut! De milioane! Si de data asta chiar nu e spus la figurat. A costat milioane de euro. Bani de la buget, de la Uniunea Europeana a Vietii, sponsori sau donatori de bani negri care, bineinteles, au preferat sa ramana anonimi. Romanii au avut, pe langa "vedetele" autohtone, cam de toate. De la legendarul Joe Cocker pana la un baiat de culoare care si-a spus Milli Vanilli. Parca erau doi… Adica na, stiu si eu ca erau doi de figuratie, dar chiar asa? Sunteti siguri, dragi organizatori, ca v-au trimis individul potrivit? In plus, Chris Norman, Smokey, Silver si (incredibil!) East17, trupa ce nu mai exista de mai bine de 10 ani), si-au luat bani frumosi de pe urma petrecerilor organizate prin toata tara.

Am fost intrebat cum ma simt acum, ca sunt cetatean european. Sincer, am o durere de cap si stranut ingrozitor de trei zile, dar nu cred ca de la Europa mi se trage! Nu cred ca dintr-o data ne-am trezit mai frumosi sau mai destepti, insa cu siguranta mai figuranti si nesimtiti da! Tonele de sticle sparte si gunoaie lasate dupa petrecerile de pe strazile tarii certifica acest lucru. Miile de indivizi-manga ce articulau in doua minute: "e-uu-uu-rooo-paaa vee-niiim" sunt garantie clara ca Europa a venit peste noi, insa romanul ramane pe loc din multe puncte de vedere.

Apoi, ca sa renuntam la subiectul Europa atacat din toate partile, sa va mai spun ca s-au dat O SUTA DE MILIOANE DE SMS-uri in perioada de Sarbatori. Problema e ca in acest numar urias de mesaje sunt incluse doar patru tipuri standard: "Pruncul Isus…", "Lumina Craciunului…", "Sfanta sarbatoare…" si clasicul "Noul an sa…". Am primit 70 de mesaje de Craciun si 40 de An Nou. Am raspuns la maximum 10 per total. Nu de alta, dar romanul nu intelege ca, daca tot doresti sa faci o urare din suflet si cu drag pentru cineva, trebuie sa o faci cu ideile tale, cu originalitate, din suflet. Nu sa dai acelasi mesaj la toata agenda, "ca asa e bine si frumos". Una peste alta, Vodafone si Orange va multumesc, sunt convins, pentru contributia generoasa la sporirea veniturilor.

Ca$$a Loco alaturi de Jurnalul National se deplaseaza la Vatra Dornei, unde timp de 10 week-end-uri va invita la Serbarile Iernii. Daca tot e asa de mare aglomeratie pe Valea Prahovei, veniti la Dorna sa vedeti peisaj si sa schiati pe superpartii, sa mancati o ciorba radauteana sau sa beti o tuica originala de Bistrita! Facem noi cinste!

×
Subiecte în articol: arte