x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cei mai frumosi ani - Daniel Buzdugan are voce de bariton

Cei mai frumosi ani - Daniel Buzdugan are voce de bariton

21 Sep 2004   •   00:00

Emisiunea-concurs "Cei mai frumosi ani", care va debuta miercuri, la 20:15, la Antena 1 si care ii are drept prezentatori pe Daniel Buzdugan si Crina Matei, este preponderent muzicala.

CANTARET. Mai mult decat atat, cei sase invitati-vedete din platou si prezentatorii trebuie sa cante live. Si daca pentru Crina acest lucru nu este o problema, ea dovedind de nenumarate ori pana acum ca are o voce exceptionala, colegii aveau emotii gandind ca Daniel ar putea avea dificultati in a interpreta piesele corect. Surpriza a fost placuta si din partea lui.

AMINTIRI. "Am studiat canto la facultate", povesteste Daniel, "si, in plus, am facut si figuratie la Opera, cand eram prin liceu. Aveam un coleg cu o voce superba si cu care mergeam la toate spectacolele. Si pentru ca eram nelipsiti, ba mergeam si la repetitii uneori, cineva de acolo ne-a sugerat sa incercam sa ne angajam figuranti. Stiam pe vremea aceea majoritatea operelor pe dinafara. Am voce de bariton", mai spune vedeta Antenei 1. Colegul sau din liceu este astazi solistul Operei Nationale norvegiene.

×
Subiecte în articol: arte