x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Chicago, un nou DVD de colecţie

Chicago, un nou DVD de colecţie

de Jurnalul National    |    14 Aug 2007   •   00:00
Chicago, un nou DVD de colecţie

Joi, Jurnalul Naţional vă pregăteşte incă un film de excepţie. După succesul cu "Pianistul" şi "Dansănd cu lupii", joi veţi avea ocazia să vă completaţi colecţia de filme, pentru că vine cel mai bun film al anului 2002

Joi, Jurnalul Naţional vă pregăteşte incă un film de excepţie. După succesul cu "Pianistul" şi "Dansănd cu lupii", joi veţi avea ocazia să vă completaţi colecţia de filme, pentru că vine cel mai bun film al anului 2002: "Chicago". Cu o distribuţie de excepţie, care numără actori impresionanţi precum Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger, Richard Gere, Lucy Liu, Queen Latifah şi cu nu mai puţin de şase premii Oscar, printre care şi cel pentru "Cel mai bun film", "Chicago" este un film care nu trebuie pierdut.

In total, filmul lui Rob Marshall a avut nu mai puţin de 13 nominalizări la Premiile Academiei, la care s-au adăugat 12 BAFTA, 8 Globuri de Aur (din care 3 căştigate) şi 2 Grammy. Chicago este şi unul dintre cele mai bune roluri ale lui Richard Gere. Pentru rolul avocatului Billy Flynn au concurat alţi actori cunoscuţi, precum John Cusack, John Travolta, Kevin Spacey sau Hugh Jackman. Şi, dacă ar mai fi să dăm nişte nume, pe lunga listă a celor care au vrut un rol in acest film (personajele feminine) au figurat Madonna, Goldie Hawn, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Woopi Goldberg şi chiar Britney Spears.

×
Subiecte în articol: arte