x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ci vediamo dopo la publicita

Ci vediamo dopo la publicita

11 Noi 2004   •   00:00

Ramaneti cu noi si, dupa o foarte scurta pauza duplicitara... ma scuzati... publicitara, va vom prezenta spicuiri din emisiunea matinala a OTV, acolo unde voia buna si veselia fac casa buna cu hazul si daca ma uit prin dictionarul de sinonime mai gasesc eu niste termeni, da, chiar, stati sa ma uit, o clipa, va rog, aveti putintica rabdare, da?
LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Mda... amuzament, gluma, umor, duh, veselie (p-asta am zis-o si io), caraghioslac, spirit i-ha!

Am revenit in studioul bunei-dispozitii, stam de vorba, ba nu, ii urmarim pe Claudiu si pe Cristina, doi tineri frumosi care ne fac diminetile mai frumoase, mai luminoase, mai calduroase, mai curate, mai uscate, vedeti cum cerneala penetreaza creta?, la fel face si buna-dispozitie transmisa din apartamentul din Romana (chiar! cum o fi sa fii vecin cu OTV? Sa bati in calorifer la OTV sa dea muzica mai incet sau sa inchida dracului apa rece, ca uite, iar te-au inundat, nesimtitii, ca nu le pasa decat de ei!). Si m-am mai intrebat cum adica urmaresti o emisiune? Adica emisiunea fuge, se eschiveaza si tu umbli dupa ea? Adica o urmaresti? Deci, daca-i urmaresti pe tinerii astia frumosi si nebuni de legat devine adica cum ar veni ca ei fug si tu tup-tup dupa ei? Hm... Asta-mi aminteste de o tanti care a pus odata niste cartofi la fiert si pe urma se tot uita in apa, am intrebat-o: "Da’ de ce va uitati in oala tot timpu’?" si mi-a raspuns: "Urmaresc cartofii". Super, nu? M-am tavalit pe jos si pe sus de ras. Deci urmaresti o emisiune cum urmaresti cartofii. Buuun, p-asta am stabilit-o.

Si stati, ca iar divaghez ca dracu’, la un moment dat Claudiu a zis "cerul va fi ploios" (asta a fost chiar poetic rau de tot) si ca "sa nu ne-nchipuim ca la Roma va fi soare", vai, Claudiu, da’ nici prin gand nu-mi trecea, pe cuvantu’ meu, nici macar asa, tangential n-as fi putut sa ma gandesc, sa-mi inchipui macar ca la Roma va fi soare, in orice caz, tin sa mentionez aici ca da, cand au tras la sorti din cana de cafea, au fost corecti, mi-a placut, zau, la OTV toata lumea e corecta, chiar si atunci cand trage la sorti cui sa-i dea ditamai monstrul de jucarie (mie mi-e teama de jucariile enorme din plus; mi se par cosmaresti, ingrozitoare, brrr!).

Si acum, la final, as dori sa ma (si sa va) intreb retoric, cumva, cum o fi sa te recunoasca lumea pe strada "Uite-l p-ala de la OTV"? Ci vediamo dopo la publicita!

×
Subiecte în articol: arte