x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cine sunt cei mai iubiti?

Cine sunt cei mai iubiti?

21 Ian 2005   •   00:00

Cine sunt cei mai iubiti?

CULTURA/MASS-MEDIA
SHOW - Andreea Marin prezinta cea de-a treia editie a emisiunii Un sondaj IMAS ii va desemna, in aceasta seara, pe cei mai iubiti romani. Show-ul va fi prezentat, ca si in ceilalti ani, de Andreea Marin, amfitrioana "Surprizelor".
SEBASTIAN S. EDUARD

"CEI MAI". Andreea Marin ne pregateste alte feluri de surprize
In aceasta seara, de la ora 20:00, la TVR 1, celebritatile autohtone si-au dat intalnire la "Cei mai iubiti". Intr-un decor spectaculos, Andreea Marin va fi gazda decernarii premiilor pe care romanii le acorda, la fiecare inceput de an, cu sufletul. Pentru ca emisiunea "Cei mai iubiti" este un format care nu-i aduce in fata telespectatorilor pe cei frumosi sau pe cei mai talentati, pe cei mai grasi sau pe cei mai slabi oameni, ci, pur si simplu, pe cei mai iubiti dintre romani. Cea de-a treia editie a galei "Cei mai iubiti 2004" va fi un adevarat regal al celebritatilor. Mai bine de 80 de personalitati din toate domeniile - unele dintre ele apartinand unor televiziuni rivale - au uitat pentru o seara de concurenta si i-au sarbatorit pe cei mai iubiti dintre romani.

VOTUL. Alegerea castigatorilor se face conform rezultatelor sondajelor efectuate de IMAS. Propunerile de nume pentru personalitatile care au fost votate de catre public au venit din partea TVR si PTWB (Prime Time World Broadcast). Desemnarea castigatorilor s-a facut prin intermediul unui sondaj national, efectuat de IMAS, pe un esantion reprezentativ de 1.058 de persoane, provenind din 305 de localitati selectate aleatoriu.

INVITATI. Sambata seara, la "Cei mai iubiti", romanii vor putea canta alaturi de cele mai tari trupe de muzica romaneasca, de cei mai buni interpreti de muzica populara, de cei mai in voga comici, dar mai ales alaturi de castigatoarea Eurovisionului din 2004 - ucraineanca Ruslana. Ei i se adauga nume cunoscute precum Pepe, Simplu, Nicola, Class, Noni, Stefan Banica jr. & The Fifties, Andra, Mandinga, Corina, 3Sud-Est, Holograf, Monica Anghel, Narcisa Suciu, Bambi, Maria Dragomiroiu, Nicolae Furdui Iancu, Cornelia si Lupu Rednic, Floarea Calota, Laura Lavric, Sofia Vicoveanca, dar vor si rade alaturi de Stela si Arsinel sau de Florin Piersic.

Categoriile de anul acesta sunt in numar de 13, cu doua mai putin decat anul trecut, cand au fost premiati si cel mai iubit personaj pentru copii si cel mai iubit cuplu. Conform regulamentului, cei care au castigat anul trecut nu pot "candida" in acest an, insa printre castigatorii primei editii s-ar putea afla in aceasta seara si ceva premianti.

CATEGORII
Iata care sunt categoriile din acest an: Cea mai iubita vedeta masculina de televiziune; Cea mai iubita vedeta feminina de televiziune; Cel mai iubit interpret de muzica pop, rock, dance; Cea mai iubita actrita; Cel mai iubit om de afaceri; Cel mai iubit comic; Cel mai iubit cantaret de muzica populara; Cel mai iubit om de radio; Cel mai iubit actor; Cel mai iubit sportiv; Cel mai iubit jurnalist de presa; Cea mai iubita trupa pop, rock, dance; Cel mai iubit creator de moda.
EDITIA 2003
In 2003, la "Cei mai iubiti", castigatorii au fost, ca de obicei, unul si unul. Iata cativa dintre ei: Mircea Radu - cea mai iubita vedeta masculina de tv; Divertis - cel mai iubit comic; Draga Olteanu Matei - cea mai iubita actrita; Ilie Nastase - cel mai iubit om de afaceri; Monica Anghel - cel mai iubit interpret pop-rock-dance; Horatiu Malaele - cel mai iubit actor; Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu - cel mai iubit cuplu; Andreea Esca - cea mai iubita vedeta feminina de tv.
EDITIA 2002
Prima editie, in 2002. Iata care au fost o parte dintre castigatori: Florin Piersic - cel mai iubit actor; Irina Loghin - cel mai iubit cantaret de muzica populara; Virgil Iantu - cea mai iubita vedeta masculina de tv; Gyuri Pascu - cel mai iubit comic; Stefan Banica jr. - cel mai iubit cantaret de muzica pop-rock-dance; Leonard Doroftei - cel mai iubit sportiv; Stela Popescu - cea mai iubita actrita; Andreea Marin - cea mai iubita vedeta feminina de tv; Ion Tiriac - cel mai iubit om de afaceri.
×
Subiecte în articol: arte iubit iubita iubiti