x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cinema - Cavalerul negru, pe urmele Titanicului

Cinema - Cavalerul negru, pe urmele Titanicului

29 Iul 2008   •   00:00
Cinema - Cavalerul negru, pe urmele Titanicului

Filmul "The Dark Knight" continua sa spulbere recordurile de box-office, reusind sa depaseasca pragul de 300 de milioane de dolari din incasari in doar zece zile, informeaza Associated Press, receptionata de Agerpres.



Filmul "The Dark Knight" continuă să spulbere recordurile de box-office, reuşind să depăşească pragul de 300 de milioane de dolari din încasări în doar zece zile, informează Associated Press, recepţionată de Agerpres. În cel de-al doilea week-end de la lansare, ultimul film din seria aventurilor justiţiarului nopţii costumat în liliac, Batman, a reuşit încasări de 75,6 milioane de dolari, suma totală a încasărilor de la lansare urcînd la 314 milioane de dolari. Această sumă depăşeşte recordul de încasări stabilit în 2006 de filmul "Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest", care a obţinut 300 de milioane de dolari în 16 zile de la lansare.

Ultimul film al seriei "Batman" a reuşit de asemenea să doboare recordurile pentru cel mai bun weekend de debut – cu încasări de 158,4 milioane de dolari, dar şi pentru cele mai mari încasări înregistrate într-o singură zi, cu suma de 66,4 milioane de dolari.

Avînd în vedere acest început promiţător, filmul "Dark Knight" ar putea atenta chiar la detronarea "regelui regilor" în materie de încasări, pelicula "Titanic", ce a înregistrat în 1997 încasări în valoare de peste 600 de milioane de dolari pe întreaga perioadă în care a fost prezentat în cinematografele nord-americane.

×
Subiecte în articol: arte milioane dolari incasari