x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Circul din Bucureşti, astăzi la Berlin

Circul din Bucureşti, astăzi la Berlin

20 Noi 2011   •   21:00

O echipa din 11 artiste ale trupei ALMAS din cadrul "Circ & Variete Globus" din Bucuresti evolueaza in aceste zile in capitala Germaniei, in spectacolul "Berlin Illuminated", ce are loc la Friedrichstadt-Palast. Seria de reprezentatii cu participarea romancelor a inceput la 18 noiembrie si se va incheia la 24 decembrie, in Ajunul Craciunului.

Din echipa fac parte Adina Banu, Ana Cristina An­dries, Andreea Dragomir, An­dreea Delcea, Aurora Toma, Cristina Barbu, Daniela Duru, Loredana Agore, Marlena Amironesei, Mihaela Platon, Petruta Panait. Cinci dintre artistele de circ combina "echilibristica si contorsionismul, intr-un numar aerian – la noua metri inaltime – fara lonja de siguranta, iar celelalte sase danseaza in sfere, la sol".

Potrivit unui comunicat de presa, fetele noastre fac parte din cei 100 de artisti care evolueaza pe scena Friedrichstadt-Palast, in ceea ce se doreste a fi cel mai mare si extravagant spectacol dedicat Craciunului si Sarbatorilor de iarna. Ele au fost selectionate pentru numerele impresionante pe care le executa in spectacolele "Circ & Variete Globus" si pentru performantele inregistrate pana acum. De notat ca, la inceputul acestui an, trupa ALMAS a castigat "Clovnul de bronz" la Festivalul International de Arta a Circului de la Monte Carlo, cea mai mare competitie de gen din lume. In cadrul aceluiasi festival, ALMAS a mai primit doua premii speciale. (C.S.)

×
Subiecte în articol: circul globus