x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concerte pentru cinefili

Concerte pentru cinefili

02 Iun 2009   •   00:00

După multe filme impresionante şi expoziţii de marcă, cinefilii au liber la concerte. Patru evenimente muzicale live vor încinge atmosfera în curtea Muzeului de Artă la TIFF (Festivalul Internaţional de Film Transilvania) Meeting Point.



Astfel, mâine, de la ora 21:30, în cadrul Zilei Maghiare cântă Zempöl. Fondată în 2007 şi având în componenţa sa şapte membri, formaţia este recunoscută pentru complexitatea de stiluri muzicale abordate, începând cu muzica progressive şi etno şi continuând cu stilul drum and break.

Joi, de la ora 21:30, în cadrul secţiunii Focus Moldova, se petrece pe ritmurile melodiilor semnate de trupa Snails, pentru ca vineri seară, de la 21:30, Grimus să dea tonul distracţiei. Seria concertelor de la Meeting Point se termină sâmbătă, 6 iunie, în prezenţa uneia dintre cele mai de succes formaţii din România: AB4. Fondată în anul 2000, trupa a fost influenţată de nume precum Soungarden, Nirvana, Alice in Chains, Sonic Youth, Placebo şi Limp Bizkit.

În 2003, în cadrul Premiilor MTV, AB4 câştigă premiul secţiunii Best Romanian Act. Trupa va putea fi ascultată începând cu ora 21:30.

×
Subiecte în articol: arte