x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CULTURA/MASS-MEDIA/Info - 4 septembrie 2004

CULTURA/MASS-MEDIA/Info - 4 septembrie 2004

04 Sep 2004   •   00:00
SHAKESPEARE IN CISMIGIU. Dupa succesul celor doua reprezentatii anterioare (in Parcurile Cismigiu si Herastrau) maine, incepand cu ora 20:30, Cismigiul va gazdui din nou "Visul unei nopti de vara" de William Shakespeare, oferit tuturor iubitorilor de teatru de catre Primaria Municipiului Bucuresti, prin ArCuB. Piesa, pusa in scena de Beatrice Rancea, are ca protagonisti actori romani si chinezi, printre care: Adrian Titieni, George Calin, Zhong Wei si Zuo Li. Intrarea este libera. (Adriana Paduraru)

ASCULT RADIO 21 SI IAU BANI. Joi seara, Cristina Florea a castigat 350 de euro. Ea a raspuns nu o data, ci de trei ori "Ascult Radio 21" si a stiut parola zilei. Radio 21 nu se opreste aici. Daca vrei sa castigi 100 de euro si sa intri in finala pentru castigarea unei masini, trimite un SMS la 1440 cu numerele de telefon a trei prieteni. Cand suna telefonul, spuneti: "Ascult Radio 21". Stii si parola zilei? Ai un bonus de 50 de euro. (Mihaela Suciu)

FOLCLOR SI ARTA. Astazi si maine, in piata Primariei din orasul Otopeni se desfasoara cea de-a treia editie a festivalului folcloric de arta si traditie populara romaneasca "Otopeni 2004". Organizat de Primaria Otopeni. Festivalul va reuni ansambluri folclorice din toate zonele tarii si interpreti de renume printre care: Maria Carneci, Elena Merisoreanu, Ionut Dolanescu, Maria Ciobanu. In plus, mesterii populari va asteapta sa le admirati lucrarile prezentate in cadrul unei expozitii cu vanzare. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: arte