x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Dimineaţa devreme - Cristimica trece la ştirile din sport

Dimineaţa devreme - Cristimica trece la ştirile din sport

de Jurnalul National    |    03 Sep 2007   •   00:00

După un concediu lung şi binemeritat, Dan Capatos, Cristina Cioran şi echipa - mai puţin Adi Luca, vedetă ce va realiza o emisiune matinală la ANTENA 3 - dau bineţe telespectatorilor, zilele acestea, din noul platou al emisiunii "Dimineaţa devreme".

"Ce-i drept, mi-era cam dor şi de colegi, şi de emisiune şi nu credeam s-o spun vreodată, dar parcă nici trezitul la patru dimineata nu mi se mai pare o corvoadă. Cred că imi lipseşte adrenalina directului", se destăinuie Dan Capatos. Cristina Cioran duce, de asemenea, dorul colegilor şi al distracţiei matinale, insă cel mai fericit om din lume face parte tot din echipa show-ului "Dimineaţa devreme" şi se numeşte... Cristina Dochianu, zisă şi Cristimica.

Motivul acestei exuberanţe este că ea va prezenta ştirile sportive ale emisiunii, job la care visa in secret. "Sunt fericită, fericită, pentru că mă număr printre norocoşii care işi fac profesia cu plăcere. Eu am crescut la Orşova, unde este bază sportivă de caiac, sunt innebunită după toate sporturile de apă, dar şi fotbalul face parte din preferinţele mele", spune Cristina. "Am tăcut mălc pănă acum, nu i-am spus mamei că voi prezenta ştirile sportive, vreau să se uite ca de obicei la emisiune şi să descopere singură surpriza", mai spune Cristimica.

×
Subiecte în articol: arte