x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Din Dragoste" nu are rival la audiente

"Din Dragoste" nu are rival la audiente

16 Feb 2005   •   00:00

Prima editie din cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Din dragoste" a confirmat inca o data ca show-ul prezentat de Mircea Radu nu are rival in ceea ce priveste audientele.

Cele trei cazuri prezentate in emisiune au captat atentia majoritatii publicului din mediul urban, astfel ca emisiunea care a fost lider in fiecare saptamana, in toamna si iarna anului trecut, a debutat si in 2005 cu dreptul. Cifrele inregistrate de Antena 1 sunt relevante: 13,9% rating si 28,1% cota de piata, la mai bine trei puncte de rating de Pro TV, care, in acelasi interval orar, a avut 10,2% rating si 20,6% cota de piata.

Si Observatorul de la ora 19:00 a fost pe primul loc in topul audientelor, astfel ca Antena 1 a fost invincibila in prime-time, cu un rating de 11,2% si o cota de piata de 24,4%.

Emisiunea lui Marius Tuca, unde au fost invitati trei dintre candidatii la Primaria Capitalei - Marian Vanghelie, Ralu Filip si Adriean Videanu - a fost si ea lider in randul publicului cu studii superioare. (Sursa: TNS - AGB International)

×
Subiecte în articol: arte