x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Eveniment - "Flamenco Pasion" cu Ángel Muñoz

Eveniment - "Flamenco Pasion" cu Ángel Muñoz

de Sebastian S. Eduard    |    08 Dec 2005   •   00:00
Eveniment  -  "Flamenco Pasion" cu Ángel Muñoz

Astazi, incepand cu ora 19:00, Sala Mare a Palatului din Bucuresti va vibra emotional la sunetele de chitara, castaniete si muzica pasionala si se va inflacara la vederea spectaculoaselor costume si ale frumoaselor rochii cu volane purtate de artistii din spectacolul extraordinar "Flamenco Pasion" sustinut de Ángel Muñoz si trupa sa.

Ieri, cu o zi inaintea spectacolului de Flamenco, cele mai scumpe bilete au fost vandute in cea mai mare parte, iar celelalte categorii (40 RON si 70 RON) sunt si ele aproape epuizate.

Extraordinarul eveniment "Flamenco Pasion" este un spectacol unic in Romania, si va dura aproximativ 90 de minute, pline de incantare si pasiune. Spectacolul va fi un exceptional regal de arta flamenco, constand atat in dans, cat si in acompaniament de chitara si voce, conform stilului original practicat de Ángel Muñoz. Se poate spune ca cele mai simple gesturi si miscari ale sale sunt in congruenta cu spiritul sau, iar gesticulatia, miscarile si tehnica corecta folosite de Muñoz exprima in mod clar emotiile sale serioase si pasiunea sa pentru Flamenco.

Ángel Muñoz este considerat al doilea mare dansator de Flamenco al Spaniei dupa celebrul Joaquín Cortes cu care de fapt a si studiat si dansat in numeroase spectacole.

Pe scena, alaturi de Ángel Muñoz, va mai dansa si sotia sa, Charo Espino, cu care a realizat spectacole in lumea intreaga. (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte flamenco muã