x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Festival de Artă a Circului

Festival de Artă a Circului

de Adriana Paduraru Vaduva    |    26 Mai 2009   •   00:00

Circ & Variete "Globus" organizează, în perioada 26 mai - 7 iunie, cea de-a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Artă a Circului.



Trei parcuri bucureştene vor găzdui spectacolele grandioase a trei dintre cele mai importante circuri din lume: "Salome" din Germania, "Le Masque" din Statele Unite ale Americii şi Circul Naţional "Berousek" din Cehia. Începând de astăzi şi până sâmbătă, 6 iunie, bucureştenii vor putea urmări spectacolele circurilor aflate în competiţie, care vor avea reprezentaţii zilnice, între orele 10:00 şi 19:00.

Excepţie fac zilele de 30 şi 31 mai, când reprezentaţiile Circului "Salome" din Parcul Unirii se vor desfăşura de la orele 17:00. Circul "Le Masque" este găzduit de Parcul Moghioroş, Drumul Taberei, iar "Berousek" de Parcul Titan. În afara competiţiei, Circul "Globus" va prezenta publicului şi invitaţilor din străinătate spectacolul "D'ale Bibicilor lui Caragiale". Reprezentaţiile vor avea loc în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 15:00. Festivalul se va încheia la 7 iunie, cu Gala de decernare a premiilor pentru spectacolele aflate în competiţie.

×
Subiecte în articol: arte