x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Filmari - Agentia matrimoniala

Filmari - Agentia matrimoniala

06 Mar 2005   •   00:00

Pregatirile pentru noul serial de comedie al Antenei 1, "Agentia matrimoniala", au intrat pe ultima suta de metri.

Filmarile vor demara in curand, iar actorii , dupa saptamani de repetitie, sunt nerabdatori sa-si intre in rol. Semnaturile de pe generic apartin unor nume sonore din teatrul si cinematografia romaneasca: Gelu Colceag - regizor, Adrian Lustig - scenarist, iar in trei din rolurile principale sunt distribuiti Tamara Buciuceanu, Emilia Popescu si George Mihaita, nume care nu mai au nevoie de nici o prezentare.

fLAGRANT. Serialul se numeste "Agentia matrimoniala", iar actiunea debuteaza intr-o astfel de firma, condusa de Mary (Emilia Popescu), care tocmai a divortat de Gicu (George Mihaita), pentru ca l-a prins in flagrant intr-o pozitie fara echivoc, cu o domnisoara. Dupa despartire, Gicu, ramas fara sprijin material, se muta cu "arme si bagaje" in casa fostei soacre, Mutty, care a dat in mintea copiilor. Fosta profesoara, Tamara este intruchiparea autoritatii insasi. Nimeni nu o contrazice, ajungandu-se la cele mai absurde situatii. Ii terorizeaza pe toti, dar poate ca e mai putin nebuna decat pare…

Gicu incearca sa-si revina din punct de vedere financiar, intrand in afaceri cu o firma de pompe funebre, "Cu picioarele inainte SRL". Va descoperi ca moartea nu e o treaba chiar atat de usoara, cum isi inchipuie unii… Mai ales moartea altora. "Joc rolul unui baiat simpatic, divortat, caruia nu prea ii place sa munceasca, dar e plin de umor. Iubesc acest rol si, prin urmare, mi-e la indemana sa-l joc", spune George Mihaita.

×
Subiecte în articol: arte