x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Florin Piersic, genial la 69 de ani

Florin Piersic, genial la 69 de ani

28 Ian 2005   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA
"Geniali" este noua emisiune de divertisment pe care Antena 1 o propune telespectatorilor. Iar Florin Piersic e primul "genial".
MIRUNA MIHALCEA, SEBASTIAN S. EDUARD

GAZDE SI INVITATI. George Mihaita, Ion Iliescu, Florin Piersic, pe platoul emisiunii "Geniali"
Filmarile au avut loc in studiourile Castel Film de la Snagov. Au inceput undeva in jurul orei 19:00, iar invitatii au avut parte de prima mare surpriza chiar de la intrare. In randurile publicului se afla chiar Ion Iliescu. Zapaceala mare, cum se-ntampla de obicei cand se filmeaza. Atmosfera insa degajata, asa cum ii sta bine unei emisiuni unde tema principala e distractia.

GAZDELE. Gazda oficiala a emisiunii, Antena 1. "Nasul" emisiunii, Valeriu Lazarov. Alaturi de proaspata lui sotie, Augusta Dumitrascu. Avand in vedere ca Lazarov e personajul responsabil cu aducerea in Romania a celor mai spectaculoase formate internationale de emisiune, a tinut sa fie prezent in platourile de filmare, sa socializeze cu publicul si invitatii, asa cum face orice gazda buna si nu in ultimul rand sa dea ultimele indicatii de regie… chiar invitatului de onoare, Florin Piersic.

BINE ATI VENIT! Prietenos si cu totul neconventionla, sarbatoritul primei emisiuni "Geniali", Florin Piersic, in stransa colaborare cu Valeriu Lazarov, a oferit publicului un intro, cum altfel decat genial?! Onorabilul actor care-si sarbatorea cea de-a 69-a aniversare le-a tinut invitatilor un mic speach introductiv, din spatele scenei. A dat cateva indicatii de regie, indicatii de zambete si voie buna, ca sa se asigure ca toata lumea intelege ca e vorba de o sarbatoare, nu doar o emisiune!

MOMENTE VESELE. Gabriela Vranceanu Firea si actorul George Mihaita au fost prezentatorii primei editii a emisiunii. Ei l-au intampinat in platou pe invitatul de onoare, Florin Piersic. Mai mult pe Margelatu, de fapt, care si-a aruncat palaria si mantia in stilul sau de-a dreptul rapitor si-a facut si-o demonstratie de scuipat seminte, asa, ca sa stie lumea ca n-a uitat cum se face! N-a lipsit nici Marga Barbu, nici Draga Olteanu. Unde mai pui ca insusi Ion Iliescu, "cel mai popular presedinte roman", a venit in platou sa-l felicite pe Florin Piersic, "cel mai popular actor roman", s-au pupat si-au dat mana si-au jucat hora pe ritmurile Matildei Pascal Cojocarita.

×
Subiecte în articol: arte florin piersic