x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ghiduri de alimentaţie sănătoasă

Ghiduri de alimentaţie sănătoasă

de Jurnalul National    |    02 Apr 2008   •   00:00

La cererea cititorilor, Revista Felicia revine în 3 aprilie cu un pachet special care conţine două ghiduri de alimentaţie sănătoasă ce trebuie să se găseasca în casa fiecăruia dintre noi



La cererea cititorilor, Revista Felicia revine în 3 aprilie cu un pachet special care conţine două ghiduri de alimentaţie sănătoasă ce trebuie să se găseasca în casa fiecăruia dintre noi. Două apariţii editoriale care pledează pentru un stil de viaţă sănătos, “Ghidul caloriilor şi colesterolului” şi “Biblia alimentară” vor fi disponibile la toate chioşcurile de vânzare a presei împreună cu revista Felicia, la un preţ special: 10 lei. Cele două ghiduri au însoţit separat revista însă s-au epuizat rapid atrăgând numeroase solicitări de retipărire. Cititorii care au deja aceste cărţi vor putea să-şi procure revista la preţul obişnuit de 2,5 lei.


“Ghidul caloriilor, carbohidraţilor şi colesterolului” este un îndreptar cu informatţii simple şi la îndemâna oricui despre alimentele pe care le consumăm, cu recomandări şi contraindicaţii. În cele 200 de pagini sunt analizate sute de alimente, substanţele nutritive pe care le conţin, precum şi valorile caloriilor, colesterolului, grăsimilor şi proteinelor. Ghidul oferă şi sfaturi despre cum să le pregăteşti în cele mai sănătoase moduri, îţi dă reţeta unei diete echilibrate, fără a renunţa la alimentele care îţi plac în funcţie de vârstă, sex şi activitatea pe care o desfăşori zilnic. Substanţele nutritive sunt detaliate în grafice şi tabele după care te poţi ghida la cumpărături şi la gătit, pentru a obţine preparate savuroase, hrănitoare si, mai ales, sănătoase.


Catalog complet al tuturor aditivilor alimentari, “Biblia alimentară” oferă soluţii la întrebările fiecăruia dintre noi: ce, cum, când şi unde mâncăm? S-a demonstrat ştiinţific că hrana şi stilul de viaţă sunt factorii esenţiali în prevenirea bolilor, menţinerea sănătăţii şi creşterea calităţii vieţii. “Suntem cu adevărat ceea ce mâncăm şi ceea ce au mâncat părinţii şi strămoşii noştri”, motiv pentru care avem nevoie de o dietă strict personalizată. Toţi conservanţii, coloranţii şi aditivii alimentari folositi din UE, precum şi influenţa acestora asupra sănătăţii organismului se regăsesc în “Biblia Alimentară”, oferită de revista Felicia.

×
Subiecte în articol: arte