x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Gusturi - Le Bon bea numai vin bun

Gusturi - Le Bon bea numai vin bun

de Alex Revenco    |    28 Sep 2006   •   00:00

La 19 octombrie, la Sala Palatului, Duran Duran va sustine un concert extraordinar, prezentat de Volkswagen si organizat de Emag!c Entertainment.

LIVE. Concertul de la Bucuresti e inclus in turneul de promovare al CD-ului "Astronaut" (2004)
La 19 octombrie, la Sala Palatului, Duran Duran va sustine un concert extraordinar, prezentat de Volkswagen si organizat de Emag!c Entertainment.

Anul acesta, Simon Le Bon, Nick Rhodes, Andy Taylor, John Taylor si Roger Taylor au lucrat pentru materialul unui nou album, preconizat sa apara in 2007, dar pana atunci si-au gasit timp si pentru un mini-turneu in Europa si SUA: Bratislava - 15 octombrie, Belgrad - 17, Bucuresti - 19, Sofia - 20, Atena - 22, Chicago - 26, New Orleans (impreuna cu Red Hot Chili Peppers!) - 29, Niagara Falls - 4 noiembrie, Miami - 11 noiembrie.

Potrivit organizatorilor, pentru concertul de la Bucuresti, cei cinci britanici plus echipa lor se vor simti "ca acasa" daca vor avea la dispozitie "multe sucuri naturale (grapefruit, mere, portocale, fructe de padure), sucuri acidulate si bere romaneasca! De asemenea, pe lista de cerinte se afla si sortimente de vinuri bune, italienesti, frantuzesti si in special romanesti, vechi de minimum 15 ani! In ceea ce priveste partea culinara, membrii Duran Duran isi doresc si diverse sortimente de mancare vegetariana: tofu, legume, sushi vegetarian si humus". Biletele la concert s-au pus in vanzare la magazinele Diverta (Vitan Mall, Plaza Mall, Scala, Unirea), reteaua Music Shop, la Sala Palatului si online, la www.myticket.ro, preturile fiind de 60, 100, 150, 200 si 300 RON.

×
Subiecte în articol: arte