x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Hocus - Focus

Hocus - Focus

20 Feb 2005   •   00:00

C(RAMPE) - LUIZA LUPU
Buna seara cat si bun gasit la o noua editie a Focusului, sunteti la Prima teve, oh, yeah! Dar sa nu pierdem timpul si haideti sa mai vedem ce s-a mai intamplat prin lume, cat si prin tara!

Ia uitati ce scrie pe prompter, va zic io, ca dumneavoastra n-aveti cum, pentru ca n-aveti prompter acasa, salbaticilor si prostilor, si dac-ati avea, ati face ca mine: in loc sa puneti dracu’ mana sa invatati cum se foloseste, v-ati uita cu ura la el, cum ma uit io la robotul de bucatarie, si l-ati mai sterge de praf din cand in cand. Dom’le, nu stiu ce sa zic, da’ am in maneca o stire foarte, foarte cool: ca cica unii de la o asociatie de locatari s-au dus sa se planga la Protectia Consumatorului ca cica platesc prea mult. Ce scrie aici? Ah, da! Ca cica "facturile sunt exorbitant de mari".

Aici clipesc din ochi intr-un fel pisicher ca sa nu para ca deja m-am enervat, dar o sa am io o vorba cu editorul meu de stiri care face misto de mine si-mi baga cioace d-astea in text, ca sa par eu ridicola, baga-i-as sarma-n nas! Dar sa trecem la o noua stire, ceva despre un preot, ma rog, care nus’ ce-a facut, fapt e ca de fapt nu-i preot. Eu una n-am inteles prea bine, dar o sa dau mai tarziu pe Pro teve, c-acolo aia stie, dom’le, sa faca stiri, ca de drag te uiti, nu alta. Deci, daca vreti sa stiti mai multe, duce-ti-va, spalati-va pe dinti, mai beti un pahar cu apa, mai trimiteti un semese, ceva, ca acus-acus incep aia de la Pro si intelegem si eu si dumneavoastra ce-i cu preotul ala.

Mai ales ca o colega de-a mea a zis despre preotul asta ca e cam citez excroc am incheiat citatul. Ea, fiind un fan inrait al consoanei ics, o foloseste de cate ori poate si chiar si de cate ori nu poate, dar eu o-nteleg, sa stiti ca-i fata buna, nu face greutati la casa omului. Asaaaaa... deci am zis si de citez excrocul asta, n-am mai incheiat citatul, mai da-l in sictir si p-ala, acuma, sa-ncheiem repede, ca-ncepe jurnalul de pe Pro, ca mai vreau si eu sa mai invat cate ceva de la neprofesionistii astia. Ia sa vedem, ce mai scrie pe prompter? Ah, da! Ca cica un fals medic face bani pe spinarea oamenilor foarte prosti, care vin, ii dau niste bani si el le zice ce au, toate intr-un cabinet nedotat corespunzator.

Dar mai bine sa urmarim impreuna reportajul colegei mele... aaa... ma rog, am uitat cum o cheama... una! Va rog, retineti ca s-a filmat cu camera ascunsa bine. Atat de bine, ca nici macar eu n-am vazut mare lucru. Cred ca si-a pus-o direct in chiloti, fata asta, ca ma si enervez acuma! La sfarsit a si zis, ca sa ne intre bine-n cap, ca "Ministerul Sanatatii avertizeaza ca astfel de cabinete sunt cel putin dubioase", da? Deci da? Deci da? Aaaa-sa! Jurnalul nostru se incheie aici. Repede pe Pro, c-acuma-i sapte! Andreea?

×
Subiecte în articol: arte