x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Incepe "Ciao, Darwin"

Incepe "Ciao, Darwin"

08 Mar 2005   •   00:00

Noul sezon al emisiunii "Ciao, Darwin" debuteaza in aceasta seara, de la ora 20:15, la Antena 1, cu o confruntare specific romanesca: echipa celor care dau spaga se confrunta pe viata si pe moarte cu grupul celor care nu ofera niciodata bacsis Dan Negru, ajutat de Ovidiu Cuncea si de maimuta Bimbo, va incerca sa calmeze spiritele incinse ale celor doua echipe.

ACTIUNE. Dan Negru ne provoaca la o emisiune plina de suspans
Carmen Serban a acceptat din prima oferta producatorilor emisiunii pentru a fi capitanul echipei celor dau spaga. Ca majoritatea romanilor, Carmen recunoaste ca fara spaga nu se rezolva nimic. Pe de alta parte, Violeta Beclea, capitanul echipei celor ce nu dau spaga, crede ca e timpul ca lumea sa renunte la acest prost obicei. Ce echipa a avut castig de cauza, telespectatorii vor afla in aceasta seara, de la ora 20:13, la "Ciao, Darwin 4".

Proba de curaj a acestei editii a fost atat de periculoasa, incat, in premiera la "Ciao, Darwin", cele doua concurente si-au asumat in scris responsabilitatea ca sunt de acord sa fie expuse pericolului. Intinse pe un pat, fetele au acceptat ca pe corpul lor sa fie lasati liberi mai multi scorpioni veninosi. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte