x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale INFO

INFO

21 Dec 2006   •   00:00

GOODLIFE CHANNEL. Azi se lanseaza GoodLife Channel, un post de televiziune care promoveaza un mod de viata sanatos, armonios si optimist. Formatele difuzate de noul canal de televiziune se axeaza pe recreere, timp liber, dieta, intretinere fizica, educatie si cultura. Difuzand multe productii proprii, dar si filme documentare si spectacole de teatru, GoodLife Channel va emite pe frecventa fostului Partener TV, fiind distribuit de majoritatea televiziunilor prin cablu: UPC/Astral, RCS (pachetul extins), Ines, IPTV, Blue Telecom, Intexprim, BoomTV etc. (A.V.P.)

EDITARE. Grupul Catavencu va edita, incepand din ianuarie 2007, inca patru publicatii. Titlurile noi sunt: Bilant, IQads, J’Adore si Psihologia Azi. Astfel, titlurile de publishing print si online din Grupul Catavencu acopera urmatoarele domenii: quality, business, reviste pentru femei, ghiduri de timp liber si publicatii de interes special.

"AVE MARIA", LA CARREFOUR ORHIDEEA. S-a auzit miercuri, 19 decembrie, ora 17:00, cu "participarea" lui Mihai Traistariu. Motivul? Cantaretul si-a lansat, inainte de Craciun, primul album de colinde din cariera. Dupa ce i-au cantat "Multi ani traiasca", cu prilejul recentei onomastici (sambata a implinit 28 de ani), fanii s-au inghesuit pentru autografe si poze. Asa ca intre doua "pauze" interpretul ne-a bucurat cu cele 11 piese de pe album, care beneficiaza de o orchestratie si un sound deosebite. (Anca Stanescu)

MICUL PARIS. La Circ & Variete Globus are loc sambata, la ora 21:30, premiera primului musical autentic romanesc - "Micul Paris" (foto). Un spectacol pasional, unde se canta si se danseaza de la tango si vals, can can si step, la muzica tiganeasca. Florarese, baietii cu ziare, doamne si domni eleganti vin sa intregeasca atmosfera interbelica. Protagonisti: Aurelian Temisan, Maria Buza, Silviu Biris, Monica Davidescu, Mihai Ciuca, Liana Lungu, Dana Duru, Catalin Coches, Adriana Novac, Paul Maiorescu si trupa de dans Platinium. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: arte