x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

12 Dec 2006   •   00:00
CREATIVE FOLK II. Creative Folk - Club A Reunion a ajuns la a doua editie. In perioada 11-15 decembrie, in fiecare seara, de la ora 18:00, folkul va fi iar rege in Club A. "In memoriam Anda Calugareanu" va fi tema acestei seri in care invitatii Ioana Bogdan (TVR), Ovidiu Dumitru (TVR), Cornel Fugaru, Maria Gheorghiu, Horia Moculescu, Victor Socaciu, Doru Stanculescu, Octavian Ursulescu si altii isi vor aminti de Anda (s-au implinit 60 de ani de la nasterea sa). Maine, Club A va avea premiere cu Stefan Mardale, Mircea Vintila & Brambura, iar joi "Gashkademia de folk" va demonstra ca folkul n-a murit. (Raluca Grintescu)

PREMIERA TNR. Anul francofoniei se incheie apoteotic de Teatrul National Radiofonic. In seria "Dramaturgi straini contemporani", TNR prezinta in premiera spectacolul "Trecand prin iarna", de Yasmina Reza. Joi, 14 decembrie, ora 19:00, si duminica, 17 decembrie, ora 19:00, la Radio Romania Cultural se vor difuza partea intai, respectiv a doua a acestui spectacol, in distributia caruia se regasesc numele unor mari actori precum Mircea Albulescu (foto), Irina Petrescu, Rodica Mandache etc. Adaptarea radiofonica si regia artistica sunt semnate de Cezarina Udrescu, laureata a Premiilor UNITER 2006. (Claudia Daboveanu)

CADOURI DESTEPTE. Apropierea Craciunului si a Revelionului le-a dat o idee buna celor de la Carturesti. Intre 15-30 decembrie (mai putin in zilele de 25 si 26) este deschis "Micul targ de cadouri destepte". Gandit pentru cei ce s-au saturat de beteala ieftina si ingerasi imbracati in paiete, targul de la Carturesti propune, printre altele, carti de design, life-style, bucatarie, carti pentru copii, toate la preturi speciale, audiobook-uri, CD-uri multimedia, DVD-uri, o bogata selectie de calendare si agende, pentru ca 2007 se anunta a fi un an foarte incarcat. (C.D.)

VIDEO STIRI. Incepand din aceasta saptamana, www.antena3.ro ofera celor care doresc sa se informeze online stiri in format video. Conectarea este posibila prin abonamentele de tip Newsletter sau RSS (Rich Site Summary). Structurata pe mai multe categorii, arhiva de video-stiri raspunde cerintelor cititorilor de a viziona informatii de ultima ora sau inregistrari din buletinele de stiri ale postului din diverse domenii. De asemenea, cele mai importante stiri din emisiunea Observator a Antenei 1 vor putea fi urmarite si pe site-ul www.antena3.ro. (C.D.)

×
Subiecte în articol: arte