x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale INFO

INFO

01 Dec 2006   •   00:00

MINILIBRI. Teatrul "Ion Creanga" din Piata Amzei gazduieste intre 3 si 10 decembrie singurul targ de carte organizat pentru copii, "miniLibri". Optsprezece vedete, printre care Maia Morgenstern, Lucian Mandruta, Raluca Moianu, Mihai Gainusa, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, vor veni la targ sa citeasca povesti copiilor. Vizitatorii au acces la targ dupa terminarea spectacolelor de dimineata de la Teatrul "Ion Creanga", pana la ora 18:00. Se pot cumpara carti la pret redus. Alte puncte de atractie: face painting, clubul micului ilustrator, fun science, tombola cu daruri la fiecare ora exacta, grupul Doremi, personaje Itsy Bitsy etc. (C.D.)

KIESLOWSKI. In perioada 1-3 decembrie 2006, de la ora 17:00, la subsolul Librariei Carturesti vor fi prezentate o serie de documentare ale remarcabilului cineast polonez Krzysztof Kieslowski (1941-1996). Astazi puteti viziona: "Din orasul Lodz", "Am fost soldat" si "Zidarul". Maine este randul filmelor "Curriculum Vitae", "Clacheta" si "Prima iubire". Documentarele "Spitalul", "Din punctul de vedere al unui paznic de noapte", "Sapte femei de varste diferite", "Capete vorbitoare" si "Personalul" vor fi proiectate duminica. Intrarea este libera. (M.N.)

CONCERT EXTRAORDINAR. Data de 22 decembrie va ramane cu siguranta in memoria iubitorilor de muzica buna: maestrul Gheorghe Zamfir (foto) concerteaza la Sala Palatului, acompaniat de o orchestra folclorica alcatuita din 55 de muzicieni. Dupa 36 de ani, o astfel de orchestra evolueaza pe o scena din Romania alaturi de celebrul artist. Vom asculta in premiera suite folclorice special pregatite de Gheorghe Zamfir si compozitii alese ale sale. Spectacolul va aduce in atentie si tineri elevi ai artistului. (Claudia Daboveanu)

×
Subiecte în articol: arte