x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale John McLaughlin, aproape sold out!

John McLaughlin, aproape sold out!

de Alex Revenco    |    25 Apr 2008   •   00:00

Cu două săptămîni şi jumătate înainte de concert, pe site-ul bi­le­te.ro mai sînt disponibile aproxima­tiv 150 de bilete, după cum ur­mea­ză: categoria întîi (200 de lei) – 16 bucăţi, categoria a doua (150) – 30 de bucăţi, categoria a treia (100) – 50 de bucăţi, categoria a patra (50 de lei) – 70 de bucăţi.

Pe bilete.ro

Cu două săptămîni şi jumătate înainte de concert, pe site-ul bi­le­te.ro mai sînt disponibile aproxima­tiv 150 de bilete, după cum ur­mea­ză: categoria întîi (200 de lei) – 16 bucăţi, categoria a doua (150) – 30 de bucăţi, categoria a treia (100) – 50 de bucăţi, categoria a patra (50 de lei) – 70 de bucăţi. Unul dintre cei mai mari chitarişti din toate timpurile, McLaughlin (foto) a avut colaborări cu mari muzicieni din sfere muzicale diferite, precum Alexis Korner, Graham Bond, George Fame (blues), Jimi Hendrix, Ginger Baker, Jeff Beck, Carlos Santana (rock), Tony Williams, Miles Davies, Al Di Meola, Paco de Lucia şi mulţi alţii (jazz).

INDUSTRIAL ZEN. Pentru ce a realizat cu grupurile Mahavishnu Orchestra sau Shakti şi mai ales în albumul-capodoperă “Friday Night in San Francisco”, McLaughlin a intrat definitiv în inimile iubitorilor de muzică din întreaga lume. În concertul de la Bucureşti, marele muzician, acompaniat de quartetul de jazz fusion The 4th Dimension, va prezenta şi fragmente din cel mai recent disc al său, “Industrial Zen”.

×
Subiecte în articol: arte