x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La film în aer liber

La film în aer liber

de Oana-Maria Baltoc    |    02 Iul 2009   •   00:00

I-aţi invidiat vreodată pe americani pentru că îşi pot invita iubita în oraş, la un film, pe care îl urmăresc în intimitatea maşinii? Ei bine, nu aveţi decât să vă urcaţi la volan, pentru că s-a deschis şi în România în parcarea Băneasa Shopping City primul Drive-In Cinema Digital.



Chiar dacă marţi seară, ziua inaugurării cinematografului, norii au ameninţat să transforme vizionarea filmului de animaţie "Ice Age 3" într-o aventură întreruptă de mişcarea ştergătoarelor, mama natură s-a rezumat la doar câţiva stropi de ploaie. "Sala" are o capacitate de 300 de locuri şi poţi "demara" oricând din faţa ecranului (cu 10 km/h) dacă filmul te plictiseşte, fără a fi în pericol să rămâi blocat în trafic.

Sonorizarea se face pe o frecvenţă radio afişată pe ecran, nu ai voie să claxonezi sau să... bei la volan. Nu de alta, dar regulile de circulaţie rămân valabile în incintă. Biletul pentru o persoană, de luni până joi, este de 15 lei şi de 20 lei în intervalul vineri-duminică. Bineînţeles, proiecţiile se fac după lăsarea întunericului, adică după 21:30.

×
Subiecte în articol: arte