x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Maraton sportiv la Antena 1

Maraton sportiv la Antena 1

05 Aug 2004   •   00:00

Transmisiunile sportive se succed aproape zilnic la Antena 1. Preliminariile Ligii Campionilor, campionatul intern de fotbal si transmisiuni directe de kick-box - nimic nu lipseste din program.

CRISTIANA STAMATESCU

Dupa ce a oferit microbistilor un meci spectaculos in preliminariile Ligii Campionilor dintre Dinamo si Zilina, Antena 1 continua maratonul transmisiunilor in direct. Astfel, vineri, de la ora 22:15, in direct de la Sala Sporturilor din Timisoara, Antena 1 va televiza gala de kick-box "Regele ringului". Sapte luptatori romani, doi unguri si doi olandezi vor oferi telespectatorilor Antenei 1 si timisorenilor o seara plina de adrenalina, victorii aclamate, dar si infrangeri dureroase atat la propriu, cat si la figurat.

VEDETA SERII. Eroul serii va fi cu siguranta celebrul luptator de kick-box Catalin Zmarandescu, vicecampion mondial de wu-shu si castigator in multiple competitii interne si internationale. Pentru adversarul sau de la "Regele ringului" de la Timisoara, Zmarandescu are un mesaj: "In trei minute te arunc la podea". Meciul va fi comentat de catre Cosmin Baleanu, alaturi de care se vor afla oficiali ai Federatiei Romane de Arte Martiale.

DERBIUL ORGOLIILOR. Craiova este urmatoarea destinatie pentru Cosmin Baleanu. Pe stadionul din Banie, echipa gazda, Universitatea Craiova, va primi vizita constantenilor de la Farul, cei care au reusit in primul meci din campionat sa bata echipa campioana - Dinamo. Meciul va fi transmis de Antena 1, sambata, de la ora 20:00.

ETAPA A 3-A. Dupa o zi de "odihna" activa, timp in care Cosmin va prezenta rubrica sport a Antenei 1, marti, comentatorul se va indrepta spre Cluj, locul urmatoarei transmisiuni. Pe ardelenii de la CFR Cluj ii asteapta miercuri un meci foarte greu in compania "visiniilor" de la FC Rapid. Ora de difuzare a meciului la Antena 1 va fi 18:00.

×
Subiecte în articol: arte