x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale METALLICA FIIND "ÎN PAUZĂ"/Ulrich vrea la Deep Purple!

METALLICA FIIND "ÎN PAUZĂ"/Ulrich vrea la Deep Purple!

de Alex Revenco    |    07 Ian 2009   •   00:00
METALLICA FIIND "ÎN PAUZĂ"/Ulrich vrea la Deep Purple!

În interviuri separate, atât solistul David Coverdale, basistul-vocalist Glenn Hughes, cât şi Jon Lord – keyboards au mărturisit că vor să reformeze Deep Purple, cu Ritchie Blackmore la chitară.



Singurul component din "acea perioadă" care a refuzat să participe la reformare este toboşarul Ian Paice. Ca membru al actualei formule Deep Purple, probabil îi este greu să obţină "acordul" lui Gillan la un proiect cu Blackmore, duşmanul său de moarte.

LARS SE OFERĂ VOLUNTAR
Dar soluţia există în persoana lui... Lars Ulrich (foto), faimosul toboşar de la Metallica oferindu-se voluntar: "Dacă Deep Purple are nevoie de un toboşar, Coverdale are numărul meu de telefon!". Cu acest prilej, Lars a mărturisit că este un mare fan al formaţiei şi că, pe când avea 9 ani, Deep Purple, în formula Coverdale – Blackmore – Hughes – Lord – Paice, a fost primul concert din viaţa lui. Este vorba despre concertul din 1973 de la Copenhaga, despre care Ulrich îşi aduce aminte şi azi. El a adăugat că "Stormbringer" este albumul lui preferat, iar  "Soldier of Fortune" este şi acum una dintre piesele sale favorite, pe care "visează să o cânte şi cu Metallica".

×
Subiecte în articol: arte