x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mihaela Radulescu, in eter

Mihaela Radulescu, in eter

26 Noi 2004   •   00:00

La 29 noiembrie, Mihaela Radulescu va debuta la radio Guerilla, pe frecventa 94,8. Fix de la ora 11:00 pana la ora 13:00, de luni pana joi, va sustine un talk-show in care se va discuta despre orice vrea ea, Raduleasca, dar mai ales despre ceea ce nu vrem noi, ascultatorii: "chestiuni tabu".

Stilul emisiunii va fi franc si poate, pentru unii, mult prea deranjant, astfel ca publicul e musai format din "oameni destepti, tineri pana la moarte, dispusi sa-si spuna parerea". La talk-show-ul al carui nume il vom afla abia in ziua debutului vor fi invitati oameni din diverse domenii, in functie de tema aleasa - persoana publica, ziarist, sportiv, somer. Mihaela este nerabdatoare sa inceapa treaba, mai ales ca e o noua experienta, diferita de cea de televiziune, pe care a asteptat-o toata viata: "Am fost asa de incantata, incat am spus "da" fara sa stiu daca nu cumva voi prezenta rubrica meteo".

Nu numai ca nu va prezenta "vremea", dar Mihaela are obiective mari in ceea ce priveste talk-show-ul radiofonic: "Sa distrug in masa ipocrizia, falsa pudoare, ca avem din belsug". (Mihaela Suciu)

×
Subiecte în articol: arte