x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mihai Constantinescu rupe lantul tacerii

Mihai Constantinescu rupe lantul tacerii

26 Ian 2005   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)
Monstrul sacru al muzicii usoare romanesti, inimitabilul, inegalabilul, irepetabilul, inenarabilul si, practic, inexplicabilul Mihai Constantinescu loveste din nou. Chestie care cred ca trebuie sa ne ingrijoreze, nu de alta, dar Mihai Constantinescu loveste din nou pe TVR 2! V-ati fi asteptat, probabil, ca Mihai Constantinescu sa loveasca din nou acolo unde-i sade bine oricui sa loveasca din nou, respectiv pe OTV. Nu va ascund ca si eu as fi vrut sa-l vad cum rupe tacerea la OTV, pentru ca OTV e televiziunea care nu doarme niciodata. Eu chiar nu-mi pot explica ce are TVR 2 in comun cu ruperile de tacere ale solistilor de muzica foarte usoara, ca ma si enervez acuma.

Am nimerit pe Tonomatul DP 2 exact atunci cand Catalin Maruta, alt inexplicabil, il asasina la cap pe domnul muzicii usoare romanesti cu intrebari indiscrete. Sa moara Tzak si Pak daca ma interesa cui i-a dat Mihai Constantinescu inima lui de solist de muzica usoara!

Pe mine ma framanta alta intrebare, careia moderatorul Tonomatului i-a dat glas in locul meu: "Ce l-a impiedicat pe Mihai Constantinescu sa revina in forta?". Nici n-am mai asteptat raspunsul, mi-am dat seama imediat. Este vorba de noul album al lui Mihai, o colectie de vechituri cu care domnul muzicii usoare romanesti a gasit de cuviinta sa rupa piata. Stati, stati, nu dati buzna-n magazine! Le-aveti de-a gata prin colectia dumneavoastra de discuri din vinil. Domnu’ Mihai zice ca noul sau album e atat de nou, incat a adunat laolalta vechile piese "refacute complet". Cum o fi un album nou cu piese vechi refacute complet, eu una nu pot sa-mi dau seama si nici nu-mi bat capul prea tare!

Interesanta este viziunea domnealui in privinta trupelor astora de ciutani care-au spart piata acuma, niste necunoscuti de genul O-Zone, de care n-a auzit nici dracu’ si pe care doar o extraordinara strategie de PR ii promoveaza, care ei sunt, practic, varza. Huaaaai, domnu’ Mihai, noroc cu dumneavoastra ca aveti talent si va promovati singur, ca altfel, noi, fanii dumneavoastra, nu stim ce ne-am fi facut. Si, desigur, noul dumneavoastra album cu vechituri nu e deloc o strategie de PR. Cu siguranta! Pur si simplu e talentul dumneavoastra, vocea dumneavoastra minunata si creativitatea. Haideti ca va pup si va promit ca nu va iau iubirea. O las la locul ei, s-o ia cine-o vrea.

×
Subiecte în articol: arte mihai