x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mireasa altoita

Mireasa altoita

19 Noi 2004   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA
Febra reality show-urilor a cuprins intreaga lume. Rusii s-au adaptat si ei acestui gen si, de ceva vreme, chiar produc propriile reality show-uri. OKNA, la ora actuala, este unul dintre cele mai apreciate.
CRISTINA OLOGEANU

CONFLICT. Mireasa a primit o cizma direct in abdomen si s-a rasturnat peste decoruri. Imediat a inceput bataia
PROTECTIE. Dmitry Nagiev a luat si el bataie si a trebuit sa fie "extras" din platou cu ajutorul bodyguarzilor
AJUTOR. Nagiev a fost luat de doctori si internat de urgenta
OKNA, mai pe romaneste "Fereastra", este o productie proprie a postului TNT din Rusia, care se difuzeaza din iulie 2002. Scenariul este simplu: fiecare editie prezinta cate trei povesti distincte. Oamenii vin in studio si isi spun povestea. Cei din public asculta, analizeaza si vin cu solutii. Este ceea ce Marina Bogdanova, reprezentanta TNT TV, numeste "genul de emisiune in care sunt prezentate greselile cuiva - tu privesti, asculti si spui ca nu vei face asa ceva nici in ruptul capului". Pana aici, nimic iesit din comun. Are cate ceva din "Iarta-ma" dar multitudinea povestilor de iubire o face sa semene si cu "Din dragoste". Prezentatorul acestei emisiuni este Dmitry Nagiev, un sex-simbol al Rusiei (actor, fost DJ renumit).

PUMNI. De ceva vreme, pe Internet circula un filmulet cu niste scevente incendiare din acest reality show. Rareori ai ocazia sa vezi intr-o emisiune cum o femeie imbracata in mireasa este luata la pumni si la suturi de cel care ar fi trebuit sa ii devina barbat. Pentru a ne convinge ca nu a fost ceva regizat, ne-am decis sa luam legatura cu postul respectiv de televiziune. Asa am aflat de la Marina Bogdanova ca lucrurile au fost cat se poate de reale, ca persoanele implicate nu au fost cascadori.

EXCLUSIV. In exclusivitate pentru Jurnalul National, reprezentanta postului TNT TV a povestit cum au stat lucrurile. "Emisiunea respectiva a fost difuzata in noiembrie 2002. Invitatii au venit sa-si spuna povestea lor. Ceea ce, initial, s-a dorit a fi o gluma s-a transformat intr-o bataie adevarata". De fapt, viitoarea mireasa voia sa-si testeze alesul. Numai ca acesta s-a infuriat atat de tare, incat a luat-o la bataie. Lucrurile au luat amploare. S-au impartit pumni in stanga si-n dreapta, astfel ca aproape nimeni din platou nu a scapat "nealtoit". Chiar si prezentatorul emisiunii a iesit sifonat din acea editie.

PAGUBE. "Iesirea" viitorului mire a produs ceva pagube televiziunii respective. Decorurile au fost distruse, plus cateva scaune care au fost "rupte" pe spinarea celor din platou. Prezentatorul a fost spitalizat dupa editia cu pricina. Desi multe persoane au fost afectate, nimeni nu a dat in judecata pe nimeni. Iar telespectatorii au avut o singura reactie: au bombardat TNT TV cu scrisori in care ii urau sex-simbolului Dmitry Nagiev insanatosire grabnica.

Daca sunteti amatori de senzatii tari, puteti vedea cu ochii vostri cum s-au batut rusii in direct la TNT TV.
×
Subiecte în articol: arte