x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Negru, mai tare decat Clooney

Negru, mai tare decat Clooney

13 Noi 2004   •   00:00

"Ciao, Darwin!", show-ul de joi seara al Antenei 1, a fost lider de audienta. In cea mai recenta editie a emisiunii prezentate de Dan Negru au fost prezente taberele "curajosilor" si "fricosilor", iar oaspetele de onoare a fost nimeni altul decat Gabriele Greco, starul din "Vivere", sosit in Romania la invitatia Antenei 1.

Majoritatea telespectatorilor din mediul urban a ales, asadar, sa priveasca show-ul difuzat de Antena 1, ratingul inregistrat fiind de 8,8%. Pro TV, cu filmul "Regii desertului", care l-a avut intr-unul din rolurile principale pe George Clooney, s-a situat pe al doilea loc in topul audientelor, cu un rating de 6,1%.

SUPREMATIE. Observatorul de noapte, prezentat de Letitia Zaharia, a fost si el lider, ratingul inregistrat de aceasta editie a stirilor Antenei 1 fiind de 9,5%, inaintea Pro TV, care cu serialul "La bloc" a avut doar 7,6%.

Ca urmare, Antena 1 a fost lider pe intreg publicul urban si in prime time, audienta medie inregistrata fiind de 8,2%, conform TNS - AGB International.

×
Subiecte în articol: arte