x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale O seară de vis

O seară de vis

de Adriana V. Paduraru    |    24 Apr 2008   •   00:00
O seară de vis

Mihaela Rădulescu şi Dan Negru formează un cuplu de prezentatori de excepţie, pentru un show de excepţie: “O seară de vis‘‘. În cea de-a doua zi de Paşte, de la ora 20:30, cei doi vor îndeplini cele mai îndrăzneţe dorinţe.

Paşte Antena 1


Mihaela Rădulescu şi Dan Negru formează un cuplu de prezentatori de excepţie, pentru un show de excepţie: “O seară de vis‘‘. În cea de-a doua zi de Paşte, de la ora 20:30, cei doi vor îndeplini cele mai îndrăzneţe dorinţe. Pe adresa de mail vise@antena1.ro, dar şi prin intermediul scrisorilor, echipa de la “O seară de vis‘‘ a fost pur şi simplu bombardată de sute de mii de vise trimise de telespectatori. De la “clasicele‘‘ “îmi doresc o casă‘‘, “vă rog să-mi plătiţi întreţinerea‘‘, “Vreau o maşină nouă‘‘ şi pînă la vise îndrăzneţe ca: “Vreau să-mi găsiţi un soţ german medic stomatolog‘‘, “Îmi doresc să ajung pe un submarin‘‘, “Şi eu pot să devin o vedetă de televiziune‘‘, “O vacanţă într-o insulă din Pacific‘‘, “Să înot alături de delfini‘‘, “Să iau masa cu Keanu Reeves‘‘, “Să-mi reîntîlnesc sora pe care nu am văzut-o de 20 de ani‘‘, fiecare dintre aceste dorinţe a fost analizată şi investigată cu minuţiozitate de prezentatori, iar în seara de 28 aprilie, Mihaela şi Dan vor avea grijă să le transpună în realitate. “Românii au o vorbă: «Ai grijă ce îţi doreşti, că s-ar putea să ţi se întîmple». Parafrazînd această zicală, la «O seară de vis», ai grijă ce îţi doreşti, că sigur o să ţi se întîmple acel lucru‘‘, spune Dan. “Obsesia cu împlinirea viselor o am de ani de zile. Făcusem în cartea mea o pledoarie pentru vise, care a generat cele mai multe mulţumiri din partea cititorilor. Oamenii şi-au adus aminte că aveau vise importante şi că nimeni nu luptă pentru ele, dacă n-o faci tu, în primul rînd. Sînt fericită că am ocazia să văd cu ochii mei oameni care-şi împlinesc visele... Mă emoţionează simplitatea şi valoarea umană a viselor lor. E poate cel mai educativ şi emoţionant spectacol-lecţie de viaţă la care veţi asista vreodată‘‘, completează Mihaela Rădulescu.

 

TELEDON. Programul special de Paşte al Antenei 1 mai cuprinde un teledon, organizat de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape în seara de Înviere, de la ora 20:30.

La această gală umanitară, prezentată de Andreea Berecleanu şi Mihai Gîdea, participă numeroase vedete ale Antenelor, care au ţinut să îşi dedice talentele cunoscute sau mai puţin cunoscute salvării copiilor bolnavi. Gabriela Vrînceanu Firea şi Cristian Brancu vor cînta muzică populară, Jojo şi Andrei Zaharescu vor interpreta o scenă din “Îmblînzirea scorpiei‘‘, de William Shakespeare, Mircea Radu şi Simona Gherghe vor cînta împreună o piesă de Beatles, Alessandra Stoicescu şi Lucian Mîndruţă vor dansa ca nişte profesionişti. Mircea Badea va boxa cu campionul mondial Leonard Doroftei, arbitraţi imparţial de Manuela Fedorca, iar Crina Abrudan şi Adelin Petrişor vor avea un număr de acrobaţie aeriană care va tăia răsuflarea telespectatorilor.

×
Subiecte în articol: arte