x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Pe Stadionul Cotroceni - Diseară, concert Metallica

Pe Stadionul Cotroceni - Diseară, concert Metallica

23 Iul 2008   •   00:00
Pe Stadionul Cotroceni - Diseară, concert Metallica

Spectacolul din această seară al faimosului grup american va fi "deschis" de trupa heavy metal The Sword din Austin, Texas, care o însoţeşte pe Metallica pe parcursul întregului turneu european din 2008.



Spectacolul din această seară al faimosului grup american va fi "deschis" de trupa heavy metal The Sword din Austin, Texas, care o însoţeşte pe Metallica pe parcursul întregului turneu european din 2008. Organizatorii au anunţat că, în caz de averse, spectatorii sînt rugaţi să-şi aducă pelerinele de ploaie, accesul cu umbrele în incinta stadionului fiind strict interzis. De asemenea, pentru a se evita aglomerarea căilor de acces, se recomandă venirea din timp, porţile stadionului urmînd să fie deschise începînd cu ora 16:00.

150 DE METRI DE BAR. Cei aproximativ 24.000 de spectatori asteptaţi la concert vor beneficia de cel mai mare sistem de baruri implementat pînă acum în România: 150 de metri de bar (din care 100 de metri pe gazon), 60 de dozatoare, peste 20 de vînzători mobili de bere şi băuturi răcoritoare, o echipă de 200 de barmani, mai mare decît cea de la B’estfest, cu o viteză de servire de 330 de beri/minut! De asemenea, în incinta stadionului vor mai fi disponibile chipsuri, îngheţată şi popcorn. Băuturile şi produsele alimentare se vor cumpăra doar pe bază de jetoane, disponibile la cele 26 de "casierii" din stadion. Alături de Metallica, agenda Emag!c Summer Fest ’08 mai cuprinde concertele Lenny Kravitz (26 iulie) şi Iron Maiden (4 august).

×
Subiecte în articol: arte