x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Premiu de la Dumnezeu

Premiu de la Dumnezeu

09 Mar 2005   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA
8 Martie a scos vedetele din case. Motivul? Gala premiilor revistei VIP. Printre premianti s-au numarat Johnny Raducanu, Tamara Buciuceanu, emisiunea "Geniali", Andreea Marin, echipa de fotbal Steaua Bucuresti.
CRISTINA OLOGEANU

CLASA. Desi nu a vorbit mult, Johnny Raducanu a fost deliciul publicului
Stela Popescu, Marie Rose Mociornita, Diana Lascarescu, Cristian Topescu, George Ivascu, Alice Barb, Ion Lucian, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Cristina Stamate, Mirabela Dauer sunt cateva dintre vedetele prezente marti seara la Intercontinental, unde s-au decernat premiile revistei VIP pe luna februarie. Cel care a deschis festivitatea de premiere a fost apreciatul cantaret de jazz Johnny Raducanu, care si-a primit diploma din mainile lui Marius Tuca. Premiat la categoria "Arte" pentru cartea sa "Tara lui Johnny", Raducanu a fost sarea si piperul serii. Artistul a urcat pe scena in acordurile melodiei telefonului sau mobil pe care a uitat sa il inchida. El a starnit ropote de aplauze si hohote de ras in momentul in care a afirmat "Mi se pare o tampenie sa vorbesti atunci cand primesti un premiu". Modest, ca intotdeauna, Johnny Raducanu a subliniat ca el nu face altceva decat ce l-au invatat parintii sai: "Eu imi fac doar datoria si ii las pe oameni sa se bucure de ceea ce fac eu. Premiul meu cel mai mare e cel primit de la Dumnezeu". Dupa scurtul sau discurs, artistul s-a indreptat spre sediul Antenei 1 pentru a onora invitatia la emisiunea "Marius Tuca Show".

ZAMBET. Vedeta teverista Andreea Marin a plecat si ea marti seara cu o diploma de la revista VIP pentru campania "Zambet pentru Asia". Chiar daca directorul editorial al revistei-gazda, Cristian Brancu, a anuntat ca aceasta campanie a fost ideea Andreei, prezentatoarea a tinut sa sublinieze ca "Zambet pentru Asia" nu ar fi prins viata fara spijinul colegilor sai din TVR care au muncit foarte mult si benevol. "Ideea a pornit de la mine, dar cred ca in fiecare dintre noi a existat dorinta de a ajuta". Si, pentru ca sambata aceasta emisiunea ei "Surprize, surprize" va fi una aniversara, Andreea Marin nu a parasit scena pana nu a primit un raspuns pozitiv din partea celei care i-a inmanat premiul, Marie Rose Mociornita. "Vreau sa fiu sigura ca veti veni sambata la editia care marcheaza sapte ani de «Surprize, surprize»", a lansat Andreea invitatia. Invitatie acceptata, in cele din urma.

GENIALI. Superproductia "Geniali" de la Antena 1 a fost si ea premiata marti seara. Chiar daca Valeriu Lazarov, parintele acestui show, nu a putut veni la Intercontinental, Stela Popescu, insarcinata cu inmanarea diplomei, a lasat premiul pe maini bune. Diana Cotoros, reprezentanta lui Lazarov, a primit cu bucurie premiul, cu atat mai mult cu cat acesta a venit din partea actritei care se afla si ea pe lista unor viitori "Geniali". Printre premiantii serii s-au mai numarat echipa Steaua Bucuresti, Ovidiu Nicolescu, Adrian Inimaroiu.

EXCELENTA
Tamara Buciuceanu (foto) a primit marti seara premiul de excelenta pentru cariera sa de 53 de ani de teatru. Venerabila actrita a tinut un discurs foarte scurt: "Cine vrea sa ma auda vorbind mult, sa vina la teatru". Cea pe care Horatiu Malaele a caracterizat-o ca fiind "o minune singulara nascuta anume sa ne uluiasca" a tinut sa-i avertizeze pe cei din sala ca inca mai este tanara si in putere. Si care ar putea fi cea mai buna dovada a celor spuse daca nu proiectele sale teatrale dar si cele de televiziune? Pe scena o puteti vedea la Teatrul de comedie jucand in "Nepotu’", iar la televizor, Tamara Buciuceanu va fi prezenta la Antena 1 in ceea ce se anunta a fi cel mai spumos serial de comedie: "Agentia matrimoniala", purtand semnatura regizorului Gelu Colceag.
×
Subiecte în articol: arte johnny răducanu