x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale S-au antrenat pentru plictisul tau!

S-au antrenat pentru plictisul tau!

23 Ian 2005   •   00:00

C(RAMPE) - LUIZA LUPU
Buna dimineata, dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra, astazi vom vorbi despre o emisiune care sparge, practic, toate definitiile unei notiuni foarte simple: plictisul. Doriti sa priviti cea mai plictisitoare emisiune de televiziune? Doriti sa cascati de sa va rupeti maxilarele alaturi de cei dragi? V-ati saturat de atata divertisment? Vreti sa vedeti cum e sa va uitati la televizor ca curca-n lemne? Doriti sa va dati cu tesla-n cap inca de dimineata? Sunteti exagerat de adormit, dar vreti mai mult? Mult mai mult?

Ei bine, nu va impacientati: dupa o documentare atenta, desfasurata pe vastul teritoriu al plictiselii, pe fondul consumului excesiv de cafea foarte, dar foarte tare, dupa minunate clipe de stat in fata televizorului si privit exact ca o curca-n lemne, profesionistii nostri au gasit raspunsul la toate intrebarile care va macina sufletul dumneavoastra sensibil.

Cu ocazia asta lansam si un concurs. Daca stiti deja raspunsul, trimiteti-l pana cel mai tarziu azi pe adresa redactiei si puteti castiga un minunat sejur plicticos, ca sa nu mai vorbim ca primii trei dintre cei mai norocosi participanti vor pleca acasa cu un televizor setat numai pe... numai pe... dar haideti sa nu va mai fierbem atata. Este vorba despre... este vorba despre... hmmm... gata, s-a terminat cu suspansul: emisiunea de duminica dimineata, de foarte duminica dimineata, a Realitatii teve - o televiziune pentru plictisul dumneavoastra. Si, da, televizorul pe care-l va castiga cel mai norocos dintre dumneavoastra va fi setat numai pe Realitatea teve. Si asta nu e tot: sunati ACUM la numarul afisat pe ecran si puteti primi GRATUIT un set de casete video cu toate emisiunile de duminica dimineata ale acestei televiziuni.

In acest fel, va puteti plictisi acasa, in pijamale si fara, repetam, FARA telecomanda. Pentru ca ACUM, emisiunea plictisului general poate fi A TA.

Nu mai intarzia: trimite ACUM raspunsul la intrebarea "care este cea mai plicticoasa emisiune de televiziune de duminica dimineata" si te poti alege cu propriul tau set de emisiuni plicticoase. Afli totul despre amplasarea radarelor si localitatile care nu vor avea curent electric, totul despre folosirea incorecta a acuzativului cu "pe", cum poti fi penibil pur si simplu si, nu in ultimul rand, de ce o reteta dacica nu este decat o reteta unica. Mult succes!

×
Subiecte în articol: arte