x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale S-au pus în vânzare biletele pentru cel mai important eveniment dedicat pieței de artă din România RAD ART FAIR 2024

S-au pus în vânzare biletele pentru cel mai important eveniment dedicat pieței de artă din România RAD ART FAIR 2024

de Magdalena Popa Buluc    |    16 Apr 2024   •   17:00
S-au pus în vânzare biletele pentru cel mai important eveniment dedicat pieței de artă din România RAD ART FAIR 2024

RAD ART FAIR, cel mai important eveniment dedicat pieței de artă contemporană din România, pune în vânzare biletele pentru ediția din acest an.

Evenimentul va avea loc între 16 și 19 mai la Hotel CARO din București, reunind 26 dintre cele mai relevante galerii și spații expoziționale ale momentului, cu o creștere de 25% față de anul precedent. Biletele pot fi achiziționate pe platforma Entertix la prețuri promoționale până pe 1 mai, inclusiv.

Pentru ediția din acest an, RAD ART FAIR introduce un sistem simplificat de bilete, menit să ofere o experiență mai accesibilă și mai flexibilă.

Galeriile participante la RAD Fair 2024 sunt 2/3 galeria, Atelier 35, Biju, Borderline, Cazul 101, Diptych, G15 Design, IOMO, Ivan, Jecza, Laborna, Lutnița, NEW NOW, Plan B, Gregor Podnar, Galeria Posibilă, Anca Poterașu, Relicvar, Galeria Romană, Sabot, /SAC, Sandwich, Sector 1, Suprainfinit, Catinca Tabacaru și Zina.

Peste 6.000 de vizitatori au participat la ediția din 2023.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: RAD Art Fair