x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sharon Robinson pe scenă cu Cohen

Sharon Robinson pe scenă cu Cohen

de Raluca Grintescu    |    19 Sep 2008   •   00:00

Cîntăreaţă, cantautoare, producătoare şi interpretă, Sharon Robinson se va afla pe scena Stadionului Arcul de Triumf alături de Leonard Cohen.

Cîntăreaţă, cantautoare, producătoare şi interpretă, Sharon Robinson se va afla pe scena Stadionului Arcul de Triumf alături de Leonard Cohen.

Cîştigătoare de Grammy şi colaboratoare apropiată a lui Leonard Cohen, Sharon Robinson şi-a lansat de curînd propriul său album solo, “Everybody Knows”, pe care Cohen l-a calificat “genial, o capodoperă”. Albumul cuprinde de altfel trei piese scrise împreună cu Leonard: “Alexandra Leaving”, “Everybody Knows” şi “Summertime”. Cei doi artişti colaborează excelent încă din 1979. În 2008, Sharon i se alătură bunului ei prieten în turneul mondial, ca backing vocal, dar şi co-autoare a cinci dintre piesele ce vor fi interpretate de către Cohen pe scena de la Bucureşti, peste două zile. Poate că piesele lui Cohen ar putea atrage inevitabile comparaţii cu “monstrul sacru”, dar amprenta creativă a lui Sharon este extrem de evidentă în ritmul unor piese de pe noul său album, precum “Invisible Tattoo” ori “Party for the Lonely”. Poate că Sharon îi va face o surpriză compozitorului care a răvăşit lumea romanticilor şi-i va cînta “Happy Birthday” cu ocazia zilei sale de naştere, zi pe care Cohen o va sărbători chiar pe scena de la Bucureşti.

×
Subiecte în articol: arte cohen sharon