x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Simona a dat Rai Uno pentru Antena 1

Simona a dat Rai Uno pentru Antena 1

13 Mar 2005   •   00:00

Stirile sportive ale Antenei 1 au, incepand de la finele saptamanii trecute (adica de vineri 11 martie), o noua prezentatoare: Simona Patruleasa (foto), care a debutat pe micul ecran la Observator, vineri.

Vedeta Antenei 1 este absolventa a Facultatii de Drept si a mai prezentat stiri sportive la Realitatea TV timp de un an. "Am practicat o multime de sporturi inca de cand eram copil. Stiu sa joc volei, baschet, sa inot, am fost la balet si la gimnastica, sunt indragostita de echitatie. Poate si din acest motiv iubesc profesia de prezentator de stiri sportive, pentru ca stiu, aproape in fiecare sport, despre ce este vorba", mai spune Simona.

Simona vorbeste bine italiana, asta si pentru ca urmareste programele televiziunilor italiene zilnic. "In plus, o verisoara a mea, care locuieste in Italia, are o afacere cu confectii vestimentare in Romania. Multumita ei am cunoscut multe persoane care au venit sa faca afaceri in Romania. Una dintre ele mi-a propus sa semnez un contract pentru o reclama la jeans. Am acceptat si, dupa ce spotul a fost difuzat pe posturile italiene, a venit o propunere nesperata, aceea de a prezenta stiri sportive la Rai Uno. Din pacate, nu se punea problema sa accept, eu nu vorbesc italiana atat de bine incat sa pot prezenta stiri. Mi-a facut placere insa ca s-au gandit la mine", povesteste Simona Patruleasa.

A acceptat fara sa ezite oferta din partea Antenei 1. "M-a intrebat cineva de ce am plecat de la Realitatea si am raspuns tot printr-o intrebare: «De ce a plecat Ronaldinho de la Paris Saint-Germain la Barcelona, oare?»".

×
Subiecte în articol: arte