x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Stela şi Arşinel, 30 de ani de cuplu

Stela şi Arşinel, 30 de ani de cuplu

de Adriana V. Paduraru    |    07 Apr 2008   •   00:00

Astăzi e zi de sărbătoare la “Ne vedem la TVR”. Realizatoatea emisiunii, Marina Almăşan Socaciu, îi are ca invitaţi special pe Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Cei doi actori împlinesc 30 de ani de cînd formează un cuplu pe scena artistică romînească

Astăzi e zi de sărbătoare la “Ne vedem la TVR”. Realizatoatea emisiunii, Marina Almăşan Socaciu, îi are ca invitaţi special pe Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Cei doi actori împlinesc 30 de ani de cînd formează un cuplu pe scena artistică romînească. Un astfel de moment nu putea fi ratat, drept urmare, începînd de la 17:15, timp de o oră şi jumătate, într-o manieră inedită, “vom încerca să găsim cau­za rezistenţei, în timp, a brandului Stela şi Arşinel”, a declarat Marina Almăşan.

Vor fi prezenţi în platoul emisiunii, pe lîngă artişti, colegi de breaslă, martori ai evoluţiei cuplului Stela-Arşinel, un astrolog, un expert în marketing şi fani de decenii ai celor doi. Stelei şi lui Arşinel li s-au pregătit surprize, care de care mai trăznite, pentru a fi siguri că nu vor uita niciodată această aniversare! Cuplul de aur Stela şi Arşinel s-a format în 1978. Cei doi s-au întîlnit pentru prima dată în spectacolul “Nevestele vesele din Boema”, de Mihai Maximilian. Stela Popescu forma la acel moment cuplu de revistă cu Ştefan Bănică Sr.

×
Subiecte în articol: arte