x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

04 Mar 2009   •   00:00

4 martie 2009



2 X DR HOUSE
TVR 1 va difuza începând de astăzi, în fiecare miercuri seară, de la ora 20:15, câte două episoade din serialul "Dr House". Astfel, pe tot parcursul lunii martie, fanii extravagantului personaj vor avea parte de câte o oră şi jumătate de aventură cu eroul cinic Dr Gregory House, interpretat de Hugh Laurie. Tot de azi, 4 martie, între cele două episoade, telespectatorii TVR 1 vor putea vedea câte un interviu realizat cu actorii Hugh Laurie (Dr Gregory House), Lisa Edelstein (Dr Lisa Cuddy), Jesse Spencer (Dr Robert Chase), dar şi un alt interviu savuros cu toţi trei. (S.S.E.)

SALON DE CARTE ŞI PRESĂ
Muzeul Naţional de Istorie a României găzduieşte în perioada 4-8 martie cea de-a XIV-a ediţie a Salonului de Carte şi Presă Bucureşti, eveniment organizat de AMPLUS INTERNATIONAL Ltd. Publicul va participa la întâlniri cu personalităţi din viaţa politică şi culturală, cu vedete îndrăgite, la tombole atractive, la etalarea măiestriei artizanale a unor meşteri populari autohtoni din diferite zone ale ţării etc. Jurnalul Naţional vă aşteaptă la standul pe care îl are în cadrul salonului astăzi între 15:00-19:00, joi, vineri şi sâmbătă între 11:00-19:00 şi duminică între 10:00-16:00.

NEGRU CAUTĂ BLONDE
Pentru noul sezon al emisiunii "Te pui cu blondele", Dan Negru a pornit în căutare de blonde sexy şi inteligente care să poată lua minţile bărbaţilor, dar şi banii show-ului Antenei 1. Toate blondele din România care vor să dărâme mitul privind inteligenţa precară a fetelor cu cosiţe bălaie şi care vor să câştige premiul de 50.000 de lei sunt aşteptate sâmbătă, 7 martie, la ora 14:00, la studioul Antena 1 Excelsior din Piaţa Chibrit. Blondele interesate să participe la show pot obţine informaţii în plus la tel. 021-208.76.71, mobil 0757-048.763 sau tepuicublondele@intact.antena1.ro.

×
Subiecte în articol: arte