x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

23 Mai 2009   •   00:00

23 mai 2009



PREMIILE APTR
Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România îşi desemnează luni seară câştigătorii celei de-a XIX-a ediţii a Galei Premiilor Naţionale de Televiziune, la Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional din Bucureşti. Gazdele serii, Alessandra Stoicescu şi Lucian Mândruţă, vor prezenta cele mai bune emisiuni de televiziune româneşti produse şi difuzate anul trecut. Telespectatorii pot urmări gala de luni seară, două săptămâni mai târziu (8 iunie), la TVR 1, de la ora 22:00. (A.V.P.)

PROVOCARE

Mircea Badea şi Carmen Brumă vă invită la "Mişcarea contra statului", mâine, de la ora 10:00, în Parcul Tineretului. Printre luptătorii contra sedentarismului se mai numără Lucian Mândruţă, Alessandra Stoicescu, Mihai Gâdea şi Crina Abrudan. Ei se vor "încolona" pentru a da trei ture de lac, o provocare serioasă, dacă ţinem cont de faptul că o tură are aproximativ trei kilometri. (A.V.P.)

CURSĂ INFERNALĂ ZU

Cursa infernală, prima probă a celei mai tari aroganţe de la Radio ZU, a avut la start 12 concurenţi. Fără bani, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare, "aroganţii" au trebuit să ajungă cât mai repede din localitatea Dranjna la sediul Radio ZU din Bucureşti. După mai multe peripeţii, câştigătorii cursei au fost desemnaţi Roxana Popescu, Cristina Clenciu, Adrian Erofei (toţi din Bucureşti), Remus Pânzariu (Galaţi) şi Răducu Sandra (Alexandria). (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: arte