x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

27 Mai 2009   •   00:00

27 mai 2009



 "PEACE"
Actriţa Maria Dinulescu a încheiat luni filmările la videoclipul piesei "Peace" - cel de-al doilea single de pe cel mai recent album al trupei Depeche Mode, "Sounds of the Universe". Actriţa a confirmat, pentru Mediafax, faptul că joacă în videoclipul celor de la Depeche Mode, însă nu a dat mai multe amănunte legate de clip, şi asta din cauza termenilor contractului pe care l-a semnat. Niciunul dintre membrii trupei Depeche Mode nu a participat la filmări. Martin Gore a declarat pentru publicaţia britanică The Sun că "Peace" este unul dintre cântecele sale preferate. Videoclipul "Peace" va fi lansat oficial pe 15 iunie. (Roxana-Ioana Ancuţa)

HARLEM GOSPEL CHOIR
Corul de Gospel din Harlem va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 decembrie, informează Mediafax. Potrivit organizatorilor, Emagic, biletele pentru spectacol vor fi disponibile în curând la preţurile de 70, 100, 130, 160 şi 200 de lei. Harlem Gospel Choir a fost fondat în 1986, fiind la ora actuală unul dintre cele mai faimoase coruri din America. În cei peste 20 de ani de la înfiinţarea grupului, membrii Harlem Gospel Choir au urcat pe scenele celor mai importante săli de spectacole din SUA, Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Olanda, Japonia, au concertat alături de artişti precum Diana Ross, Whoopi Goldberg, Harry Belafonte şi Cindy Lauper.

GIBSON, DIN NOU TATĂ
Actorul american Mel Gibson, care este în proces de divorţ cu soţia sa, după o căsnicie care a durat 28 de ani, a confirmat că va fi tată pentru a opta oară, iubita sa, Oksana Grigorieva, fiind însărcinată, informează Reuters. "Este adevărat", a spus Gibson, invitat luni seară la emisiunea"The Tonight Show With Jay Leno", după ce gazda emisiunii tv l-a rugat să confirme dacă speculaţiile privind faptul că iubita sa, cântăreaţa ucraineană de operă Oksana Grigorieva, este însărcinată. Cât priveşte legalizarea relaţiei, Gibson a părut să respingă ideea unei eventuale căsătorii, spunând: "Cine ar face de două ori aceeaşi greşeală?".

×
Subiecte în articol: arte