x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Thriller 25 de ani: Aniversare Michael Jackson

Thriller 25 de ani: Aniversare Michael Jackson

de Alex Revenco    |    23 Feb 2008   •   00:00

Aseară, mare agitaţie în Diverta Plazza România cu prilejul lansării în România a ediţiei de lux a albumului “Thriller 25”.

Aseară, mare agitaţie în Diverta Plazza România cu prilejul lansării în România a ediţiei de lux a albumului “Thriller 25”. Faţă de discul editat în ’82, această variantă de lux conţine, pe lângă tracklist-ul original, şapte piese bonus şi un DVD cu celebrele videoclipuri “Thriller”, “Billie Jean” şi “Beat It”, plus un booklet de 24 de pa­gini. Piesele bonus sunt înregistrate cu artişti în vogă ai momentului, ca will.i.am, Fergie şi Akon, invitaţi de “Regele pop-ului” să contribuie la realizarea albumului aniversar.

 

PROIECŢIE. La evenimentul de ieri, în faţa unui numeros pu­blic, au fost proiectate materiale video de pe “Thriller 25” şi de pe DVD-ul “Dangerous Tour – Live in Bucharest”, considerat a fi cel mai bun concert al lui Michael Jackson. Aniversarea celui mai bine vândut album al tuturor timpurilor a fost un bun prilej de “regrupare” pentru membrii Fan Clubului Michael Jackson din România, re­compensaţi ieri cu DVD-uri şi CD-uri.

×
Subiecte în articol: arte