x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Toate starurile sunt la Antena 1!

Toate starurile sunt la Antena 1!

10 Mar 2005   •   00:00

CULTURA/MASS-MEIA
ACTIUNE 100% - Filmele lunii martie Tom Cruise, Julia Roberts, Renee Zellweger, Nicolas Cage, John Travolta, Julianne Moore sunt doar cateva dintre starurile de prima marime care vor putea fi vazute in luna martie la Antena 1!
CRISTIANA STAMATESCU

AVENTURI. Seria "Jurassic Park" continua atat la Antena 1 cat si pe marele ecran. Anul viitor, probabil, Spielberg va iesi pe piata cu "Jurassic Park IV", insa detaliile sunt ultrasecrete
Superproductii cu mare succes de casa si distributii impresionante vor incanta la inceputul primaverii telespectatorii Antenei 1, printre acestea aflandu-se: comedia "Ador incurcaturile" cu Nick Nolte si Julia Roberts in roluri de reporteri rivali pe urmele aceluiasi subiect, "Jerry Maguire" cu Tom Cruise in rol de agent sportiv cu inima larga, Renee Zellweger in primul ei film important si Cuba Gooding Jr. in rolul care i-a adus un Oscar, "Fata in fata", superproductie de actiune, semnata John Woo, in care John Travolta si Nicolas Cage fac schimb de vieti, "O lume pierduta - Jurassic Park 2", in care dinozaurii lui Spielberg ii vaneaza pe Julianne Moore si Jeff Goldblum, dar si un Oscar pentru efecte speciale.

CLASA. Spectacolul lunii martie continua la Antena 1 cu alte filme de mare clasa: John Travolta si Samuel L. Jackson descopera partea sordida a Armatei in productia din anul 2003 "Instructia", transmisa in premiera la o televiziune romaneasca, la fel ca si comedia exceptionala "Belea mare in Miami" cu Renee Russo si Tim Allen! In thriller-ul "Arlington Road" Tim Robbins si Jeff Bridges dezvaluie fetele nevazute ale terorismului in "Arlington Road", iar Whoopi Goldberg imbraca din nou haine de calugarita in "Sister Act II".

ACTIUNE. Filmele de actiune aduc la Antena 1 staruri ale genului, precum: Joe Lara ("Operatiunea Delta Force"), Eric Roberts ("Endangered Species") sau Rutger Hauer ("Ingerii razbunarii"), iar acestea sunt doar cateva dintre surprizele pregatite in luna martie telespectatorilor Antenei 1!

×
Subiecte în articol: arte